Flexibelt extrajobb inom visumhandläggning till Comet Consular Services

Om jobbet

Comet Consular Services jobbar dagligen för att öppna världen för sina kunder. Nu söker de dig som talar och skriver flytande svenska och engelska samt söker ett flexibelt extrajobb att kombinera med dina studier. Vi kommer nu i höst att fylla på vår studentpool, där ni tillsammans ansvarar för att stöttar upp företagets handläggare under deras eftermiddagar. Tack vare din insats i handläggningen kommer många resenärer att få service levererad i världsklass!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Comet Consular Services räkning ytterligare en student som under 2-3 eftermiddagar i veckan kommer att arbeta varierat med att bla. avregistrera ärenden som handlagts och färdigställts, samt med kundservice ut mot företagets kunder. Arbetet är av administrativ art, samt med mail och telefon, och du kommer att arbeta nära företagets handläggare. Under somrar, lov eller mer lugna perioder kan det finnas chans till att jobba med hela handläggningsprocessen och tjänsten kräver således flytande tal och skrift i svenska och engelska, talar du något annat språk är det meriterande. Vidare krävs körkort då du vid behov kommer att köra ut visumansökningar till ambassader.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Comet Consular Services. Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som kollega i studentpoolen på Comet Consular Services arbetar du inledningsvis med att avregistrera färdiga ärenden i Comet Consular Services affärssystem. När ärendet är avregistrerat kommer du att returnera det färdiga visumet till kund via t.ex. post eller bud. I takt med att du blir varm i kläderna kommer du att tränas upp i företagets kundtjänst. När du väl har lärt dig båda dessa två delar inom visumhandläggningen, kommer du alternera mellan dessa två avdelningar på veckobasis.

Vid somrar, lov eller andra mer tillgängliga perioder finns chans att gå upp och jobba på heltid och sköta hela handläggningsprocessen. Då kommer du till exempel även ha kontakt med kunder, ambassader och genomföra alla steg för att färdigställa visumansökningar. Vid dessa tillfällen kommer du också köra rundor till ambassader för att lämna in och hämta ut visumhandsökningar.

Det kommer även finnas möjlighet att arbeta med enklare ekonomiadministration, t.ex. hantera inkommande fakturor och svara på mail som inkommer från kunder, rörande tex. fakturering.

Vi söker dig som

Är student och har minst 3 terminer kvar av dina studier samt har ett schema som tillåter dig att arbeta 2-3 eftermiddagar (13:00-17:00) i veckan.

Vidare är du:
  • Intresserad av att få arbeta administrativt och ha ett extrajobb som kan leda till heltid under lov samt en anställning efter studierna
  • En person som sköter sitt arbete strukturerat såväl som effektivt. Samtidigt som du har förmågan att se detaljer för att inte missa något i avregistreringen måste du också vara snabb. Effektiviteten sätts på prov då du innan dagen är slut ska hinna med att avregistrera och skicka iväg de ärenden som handläggarna är klara med. Rätt dokument till rätt kund i rätt tid - inte alltid en enkel uppgift!
  • Systemsnabb och trivs med att arbeta administrativt och i olika system
Vidare har du B-körkort och det är också meriterande om du talar mandarin, arabiska eller något av de nordiska språken.

Har du vad som krävs? Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Har du frågor kring tjänsten besvaras [dessa på mail](mailto:stw01 @academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
  • START: Omgående
  • ARBETSTID OCH UPPLÄGG: Deltid, 2-3 eftermiddagar i veckan, 13:00-17:00. Tillsammans med dina kollegor i studentpoolen kommer ni att bemanna två pass/eftermiddag varje vardag. Ni delar alltså på totalt 10 pass/vecka. Samtidigt kan det finnas möjlighet till heltid under lov och ledighet.
  • PLATS: Sveaplan, Stockholm
  • URVAL: Sker löpande
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se..

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Comet hjälper företag och privatpersoner att resa till och verka på utländska marknader, legaliserar affärsdokument och andra handlingar genom olika rättsliga insatser samt erbjuder professionell översättning av alla slags affärsdokument och intyg, till och från världens alla språk. Läs mer om dem här!