Flexibelt extrajobb inom event vid sidan av studierna

Academic Work · Administration · löpande

Om jobbet

Äntligen är Instajobs här - ett flexibelt och innovativt sätt att dryga ut studentkassan. Som en del i nätverket av instajobbare får du möjlighet att bland annat arbeta som allt-i-allo och få chans till att knyta värdefulla kontakter inom många olika branscher. Som Instajobbare blir du utifrån dina preferenser matchad med spännande jobb direkt i appen och du väljer själv när och var du vill jobba. Dessutom är du med och har möjlighet att genom att lämna feedback påverka utvecklingen för beta-versionen av vår app för att Instajobs ska bli så bra som möjligt.

Information om uppdraget

Vi söker dig som är studerande med ett flexibelt schema och som vill jobba 10h/vecka och inte har några problem med att ta jobb med kort varsel. Som instajobbare har du möjlighet att arbeta som eventpersonal samt inom 8 andra olika kategorier så som exempelvis allt-i-allo, serveringspersonal, receptionist, lärarvikarie eller administratör. Du blir dessutom bland de första i vår testgrupp som får möjlighet att vara med och utveckla vår jobbmatchningsapp för framtiden. Vidare blir du en del av ett ambitiöst nätverk med instajobbare som får tillgång till kvartalsvisa nätverksträffar då vi ses för att diskutera utveckling av appen, lyssna på inspirerande föreläsare eller få crash courses i allt från servering till excel.

För att få registrera dig i vår app och kunna ta uppdrag i appen måste du vara anställd som konsult genom oss på Instajobs, och därför har vi nu denna rekryteringsprocess. Därefter väljer och vrakar du fritt bland de uppdrag som publiceras i appen. Vi samlar kontinuerligt in feedback för att utvärdera tekniken. Vi vill ju självklart bygga den bästa möjliga appen för er och därför är testgruppens feedback ovärderlig för oss.

Du kommer att vara anställd av Instajobs (Academic Work Instajobs AB) för att arbeta som konsult för oss om du bokar externa pass i appen. Alla jobb är i dagsläget inom Stockholmsområdet och därför söker vi studenter som bor i området.

Arbetsuppgifter

I betaversionen av appen har vi valt 9 jobbkategorier inom framförallt service och administration, allt från extrajobb som receptionist, till event- och serveringsuppdrag.

Hur mycket jobb blir det? Ja det är upp till oss tillsammans. Ju bättre vi tillsammans gör appen, och ju proffsigare våra instajobbare är, ju fler arbetsplatser kommer ju såklart att vilja publicera sina extrajobb i vårt nätverk. I dagsläget är dock appen en beta-version. Det betyder att vi, precis som ni, inte vet exakt när nästa extrajobb dyker upp.

Vi söker dig som

Som instajobbare är du arbetsvillig, pålitlig, initiativtagande och orädd. Därför kommer du som gillar nya äventyr att trivas bäst hos oss. För att kunna arbeta hos alla våra kunder kommer det att vid en anställning vara aktuellt med utdrag ur belastningsregister.

För att få bli en del av instajobsnätverket ska du dessutom:
  • Ha minst ett år av studier kvar, kanske är du till och med i början av dina studier. Skriv gärna tydligt i din ansökan hur lång tid du har kvar på dina studier.
  • Bo i Stockholm med omnejd
  • Kunna arbeta minst 10h/veckan och ta jobb med kort varsel
  • Ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta inom service och/eller events.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Vid behov

Placering: Stockholm

Sök genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@instajobs.com under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Instajobs som är en del av Academic Work ( http://instajobs.com/) startades 2016 och är en onlinetjänst, en app som är uppbyggt för att matcha arbetsplatser med plötsliga personalbehov, med studenter som vill jobba extra. Instajobs gör det enkelt, tryggt och tillgängligt att jobba och anlita. Instajobs dröm är att bli en omedelbar lokal matchmaker mellan studenten och extrajobbet, vart som helst i världen.

Instajobs (Academic Work Instajobs AB) är auktoriserat av branschorganisationen Bemanningsföretagen genom Almega. Det innebär en garanti för lagar och regler. Kraven för att bli ett auktoriserat bemanningsföretag omfattar bland annat etiska regler, kollektivavtal, allmänna leveransvillkor, ansvarsförsäkring, och ett aktiebolag