Flexibel VVS-Konsult till söderort. Start omgående. (63258)

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta inom VVS med installation och renovering som mentor på ett företag i söderort. Uppdraget kommer att påbörjas omgående och kan vara allt från någon timme i månaden till längre perioder

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att fungera som mentor på företaget. Formen för hur mentorskapet ska fungera är öppen. Du kan ha en aktiv roll i något av företagets projekt eller ha en helt rådgivande roll.

Vem är du?

Du är en aktiv och postiv VVS konsult med gedigen erfarenhet. Har du en bakgrund inom rör eller ventilation samt att du har varit i en roll tidigare där det ingått mentorskap kommer du kunna axla denna roll väl.Dina kunskaper inom kalkylering kommer kunna tilllämpas. Din goda förmåga att strukturera och utföra arbetet noggrant kommer att komma väl till pass och din lösningsfokuserade sida, samarbetsförmåga och självständiga läggning gör att du når stor framgång. Vi ser dessutom att du är serviceinriktad samt är bra på att bemöta olika typer av människor.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare

Ring Martin Westman, 08-52520904

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.