Finsktalande teknisk support/kundtjänst

SW · Data & IT · 17 dec

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nya medarbetare inom 1st line support. Du kommer att arbeta hos vår kund, på en stor nordisk IT-avdelning med 1st line support. Vår kund är ett stort välkänt företag med verksamhet i hela Norden. Vi söker dig som talar Finska, är intresserad av IT och är i början på din karriär. Vår kund befinner sig i en expansiv fas där man satsar mycket på Finska marknaden och att etablera sig där. Du erbjuds en varierande supportroll, i ett större team med spännande framtidsutsikter!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att hantera tekniska ärenden och problem i Microsoft miljö. Du hjälper användare via telefon, e-mail och via fjärrstyrning för att så snabbt och effektivt lösa användarens problem. Dina arbetsuppgifter innefattar att prioritera, analysera samt kommunicera lösningar på ett pedagogiskt och professionellt sätt. Du är länken mellan användarna, IT avdelningen och externa leverantörer.


Kompetens

Du har en gymnasieexamen och ett par års arbetslivserfarenhet. Det är ett meriterande om du har arbetat med IT support tidigare och är van att använda telefon som arbetsredskap. Viktigast är att du talar och skriver finska och svenska flytande. Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Kontohantering i AD/Exchange
  • Support på Windows XP och Windows 7
  • Support på Office (främst 2007)
  • Erfarenhet av ärendehanteringssystem (specifika system är inte viktigt)
Personliga egenskaper
Du har ett stort teknikintresse och trivs med att ge professionell service. Du trivs med att arbeta i grupp såväl som självständigt. Till sättet är du social, hjälpsam och du förstår vikten av att ha nöjda "kunder". Du har förmågan att arbeta simultant med olika problem och har ett positivt förhållningssätt.

Övrig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du anställs av SW IT men utför arbetet på plats hos vår kund. Uppdraget är långsiktigt med goda möjligheter till anställning hos vår kund. Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

SW IT är specialister på rekrytering och konsultverksamhet inom IT. Vår erfarenhet av rekrytering i kombination med spetskompetens inom IT säkerställer att vi kan göra rätt matchningar som både på kort och lång sikt skapar meningsfulla relationer och ger bestående resultat för alla inblandade parter.