Finsktalande supporttekniker till Evry i Stockholm

Evry · Data & IT · 30 dec

Om jobbet

Söker du ett varierande och utmanande jobb som support- och onsitetekniker på finska i servicedeskdär du har goda utvecklingsmöjligheter?

Som supporttekniker hos Evry kommer du att jobba tillsammans med motiverade kollegor jobbar du med förstklassig support med fokus på service och kvalitet. Extra spännande med tjänsten är att du kommer att få arbeta på både svenska och finska.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Evry erbjuds du en viktig roll med mycket kundkontakt och möjlighet till din fortsatta utveckling inom IT. Hos Evry som support- och onsitetekniker kommer du jobba med motiverade och tekniskt skickliga kollegor på ett företag som vågar satsa. Evry är ett stort och välkänt företag där du har många möjligheter att växa.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Felsökning i olika verksamhetsspecifika system
  • Behörigheter
  • Nätverksproblem
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som finsktalande supporttekniker / onsitetekniker kommer du, via mail, telefon och på plats, ge support åt företagets interna IT-användare. Du kommer att hjälpa till med IT-support både i Sverige och i Finland. Som supporttekniker kommer du vidare få vara med och analysera varför vissa supportärenden är återkommande samt komma med förslag på förbättringar av supportfunktionen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av teknisk support och som har goda kunskaper i svenska och finska eftersom du kommer att ge support på båda språken. Eftersom du har många kontaktytor med olika användare är det viktigt att du kan bemöta kunderna på passande tekniska nivå. Det är också viktigt att du trivs med att uppdatera och löpande följa upp ärenden i vårt ärendehanteringssystem. Dessutom är du duktig på att identifiera potentiella förbättringsåtgärder samt driva utvecklingen av den tekniska supporten.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sandra Peiper, 0709-563946

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.