Finsktalande översättare till företag i Akalla

Om jobbet

För kunds räkning söker vi en finsktalande översättare till deras kontor i Akalla. Tjänsten är på heltid och vi önskar start så snart det är möjligt. Du kommer att vara anställd av Placera Personal första sex månaderna med intentionen att därefter övergå i anställning hos kund.

Som översättare kommer du att ansvara för översättning av produkttexter, etiketter, utbildningsmaterial, interna dokument etc från engelska till finska. För att lyckas i rollen är det ett krav att du behärskar det finska och engelska språket klanderfritt såväl i skrift som i tal.

Vi söker dig som är en självgående, noggrann, prestigelös lagspelare och som gillar högt tempo. Du har ett par års arbetslivserfarenhet samt kan uttrycka dig mycket väl på finska, svenska och engelska i både tal och skrift.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Sekreterare
Tolk & Översättare
Kontakt

Ring Madeleine Hellsén, 0858622719

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.