Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu nya finsktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund belägen i centrala Stockholm. I ditt arbete kommer du på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder till en lösning i olika frågor och problem. Du kommer främst att hantera inkommande samtal gällande teknisksupport, ordermottagning, förfrågningar. I din tjänst ingår även hantering av kundklagomål och felsökning av tekniska problem, fokus är att ge bästa möjliga service och lösa kundens problem.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Är mycket serviceminded och framåt
  • Har mycket goda kunskaper i finska, svenska och engelska
  • Vill jobba och utvecklas inom service
  • Tycker om att arbeta i ett högt tempo
  • Har ett teknikintresse och god datavana
  • Är lösningsorienterad, självgående och målmedveten
  • Du är en lagspelare och orädd för nya utmaningar
Dokumenterad erfarenhet inom kundhantering är meriterande, men det är inget krav.
Är detta jobbet för dig? Skicka då in din ansökanredan idag, vi rekryterar löpande.

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, callcenter, call center, support, tekniksupport, teknisk kundtjänst, tekniskkundtjänst, finskkundtjänst, finskkundtjänstmedarbetare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.