Finsktalande Kundmottagare till ledande Finansbolag

SW · Service & Kundtjänst · 11 dec

Om jobbet

Är du en stjärna på service och vill arbeta med att skapa förstklassiga kundupplevelser? Då kan denna tjänst vara något för dig!
Vi söker dig som redan bor i Stockholm, eller vill flytta hit för att arbeta på kundcenter hos vår kund, ett ledande finansbolag i centrala Stockholm.

Om tjänsten
Kundservice i Sverige sitter centralt i Stockholm. Din huvudsakliga uppgift är att ge service via telefon på inkommande samtal och mail till bolagets privat- och företagskunder. Man kommer även att ge support i andra digitala kanaler. Vi söker nu flertalet kundmottagare som ska arbeta mot bolagets kunder i Finland. Det innebär att du ska kunna behärska det finska språket mycket väl. Du kan ha modersmål svenska men ska ha någon anknytning till Finland alternativt erfarenhet av det finska språket.

Din uppgift blir att skapa bästa tänkbara kundupplevelse för vår kunds finsktalande kunder via telefon. Genom att ge service i världsklass ska du få kunden att känna sig omhändertagen på ett sätt som får dem att sprida ett gott rykte bland sina vänner och bekanta.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en passion för att ge kunden service i världsklass och hittar lösningar utifrån kundens behov. Du är en god lagspelare samtidigt som du arbetar bra självständigt. Du motiveras av tydliga mål och är resultatinriktad. Vi tror även att du är en positiv person, sprider glädje och kan bjuda på dig själv.

Vi ser att du har en servicekänsla utöver det vanliga och goda kunskaper i finska och svenska i både tal och skrift.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SW och med start i januari månad, därefter finns möjlighet för överrekrytering till kund. Arbetstid dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Paola Bustos på 08-407 55 61.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!