Finsktalande Account Executive till Projectplace

Om jobbet

Drivs du av nykundsförsäljning och vill dra nytta av dina kunskaper i finska? Letar du efter en möjlighet att ta nästa steg i din karriär och jobba hos ett av de mest innovativa IT-företagen i Sverige? Här har du chansen att bli en del av Projectplace - en ledande digital lösning för projektsamarbeten!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Projectplace räkning en Account Executive för att bearbeta den finska marknaden. I dagsläget bearbetas inte den finska marknaden aktivt och du kommer därför ha möjlighet att arbeta på en ny marknad.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Projectplace önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Projectplace.

Arbetsuppgifter

Som Account Executive kommer du arbeta med att skapa nya affärer genom att bearbeta nya kunder samt nyförsäljning av en ny produkt mot befintliga kunder. Därefter kommer du att ansvara för kunden under 6 månader innan en Account Manager tar över ansvaret. Vidare kommer du även att ansvara för affärsplaneringen och genomförandet av den överenskomna försäljningsstrategin.

Du kommer till exempel att:
 • Aktivt genomföra egen prospektering själv och på gemensamma call days
 • Följa upp leads från event och olika typer av kampanjer
 • Genomföra ca 5 kundmöten i veckan, på plats hos kund eller online
 • Genomföra kvalificering och presentation av lösningarna, på egen hand och/eller tillsammans med en lösningsexpert
 • Löpande lämna månadsvis försäljningsprognos
Det här är tjänsten för dig som har 1-2 års erfarenhet och som vill ta nästa steg i din karriär. I rollen som Account Executive kommer du att vara en del av ett av de främsta och mest innovativa IT-företagen i Sverige.

Vi söker dig som
 • Brinner för nykundsförsäljning
 • Har minst 1-2 års erfarenhet av B2B-försäljning
 • Har goda kunskaper i svenska och finska, i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du har sålt molnbaserade programvarulösningar inom IT tidigare, men inget krav. Vi kommer istället att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du är resultatorienterad och kör för resultat. Du brinner för försäljning och älskar att skaffa nya kunder. Vidare är du strukturerad och självgående då du kommer att hantera dina egna säljprocesser.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Projectplace är ett samarbetsverktyg som hjälper team att nå mål och få saker gjort. Projectplace är en del av Planview, ett världsledande företag inom portföljstyrning och resurshantering från Austin, Texas. Planview hjälper företag att samordna medarbetare, resurser och projekt med affärsmål genom att ta bättre vara på ekonomiska resurser och medarbetarnas fulla kapacitet. Planviews tydliga fokus är drivkraften bakom ett starkt engagemang för innovation och framgång för kunderna. Exempel på kunder som använder Projectplace är Carlsberg, ABB, Sandvik, DHL och Sony.