Finskspråkig kollega till kundtjänst sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Verkar det spännande att jobba på ett företag inom mediabranchen och med fokus på problemlösning gentemot kunden? Vi söker nu en glad och pigg kundtjänstmedarbetare som behärskar det finska språket i tal och skrift för en kunds räkning. Du kommer att jobba med inkommande samtal och mail och bör därför vara serviceinriktad och gilla att jobba under viss tidspress. Vi ser en glad, pigg och samarbetsvillig person som är duktig på att ta egna initiativ och med en fingertoppskänsla för service. I gengäld kommer du att få jobba tillsammans med ett stort och spännande företag med trevliga kollegor från nordiska länder. Det är meriterande med tidigare erfarenheter inom kundtjänst men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiderna är varierande och inbegriper kontorstider, men även kvällar och helger.

Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker är:
  • Finskspråkig i tal och skrift.
  • Över 18 år.
  • Älskar att prata med människor.
  • Tycker att det är kul att jobba med service.
Tillsättning: Omgående.
Lön: Månadslön.
Arbetsform: Heltid.
Kollektivavtal med Unionen finns.

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, callcenter, call center, support, tekniksupport, teknisk kundtjänst, tekniskkundtjänst, finskkundtjänst, finskkundtjänstmedarbetare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.