Finsk- och svensktalande kundservicemedarbetare till Nordens ledande kosmetikkedja

Om jobbet

Är du finsk- och svensktalande och söker efter en ny utmaning i karriären och vill arbeta i en roll som innebär mycket kundkontakt? Har du dessutom ett intresse för makeup, doft, hudvård och hårvård? Då ska du inte missa denna chans och söka tjänsten som kundservicemedarbetare till Nordens ledande kosmetikkedja!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en finsk- och svensktalande kundservicemedarbetare på heltid fram till mitten av januari med chans till förlängning. Det är omgående start för tjänsten och du arbetar i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Du kommer att ingå i ett engagerat och drivet team om 6 medarbetare och rapporterar till chefen för kundservicen. Teamet arbetar mot den nordiska marknaden, dock kommer du primärt arbeta mot den finska och svenska marknaden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som finsk- och svensktalande kundservicemedarbetare kommer du arbeta med att både via mail, telefon och chatt besvara och vara behjälplig i kundernas frågor. Frågorna inkommer både från kedjans fysiska butiker men även från direkt kund. Arbetsdagen kommer vara uppdelad så du arbetar med inkommande frågor från chatt, mail och facebook halva dagen och tar emot inkommande samtal resterande del av dagen. Större delen av tiden kommer du arbeta mot den svenska marknaden men du kommer även vara ansvarig för alla inkommande frågor från den finska marknaden som är beräknade till cirka 40 ärenden per vecka.

Du kommer till exempel att:
  • Ta emot inkommande frågor från kunder/butiker via mail, telefon och chatt
  • Bidra med idéer och ta initiativ till teamets utveckling
Tjänsten passar dig som har 1-2 års erfarenhet av kundkontakt och som är redo för nästa utmaning i karriären. Vidare passar tjänsten dig som vill arbeta i ett klimat där det är högt i tak och där alla har nära till skratt, där energin sprudlar och det samtidigt är ett stort fokus på att ge bästa möjliga kundservice.

Vi söker dig som

Vi söker dig som tidigare arbetat i en kundorienterad roll i 1-2 år, förslagsvis har du arbetat som kundservicemedarbetare eller som butiksmedarbetare.

Efterfrågade specifika kompetenser;

* Flytande i det svenska och finska språket i både tal och skrift då du dagligen kommer använda dig av dessa två språk i kontakt med kunder.

Det är meriterande om du....
  • Tidigare arbetat med telefon som huvudsakligt arbetsverktyg
  • Har en utbildning som makeupartist eller hudterapeut
Som person är du kommunikativ och serviceinriktad. Vidare har du lätt för att hantera en hög arbetsbelastning som förekommer till och från, speciellt under jul och nyår. Du är även tålmodig och har en förmåga att lyssna in vad kund efterfrågar. Då samarbete är A och O i teamet är du en teamspelare ut i fingerspetsarna.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid fram till mitten av januari med chans till förlängning.
  • Arbetstider: Under måndag-torsdag är arbetspassen förlängda mellan 08:00-20:00, fredagar 08:00-17:00 och lördag-söndag 10:00-17:00. Du arbetar en 40 h/arbetsvecka och 5 dagar per vecka.
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Idag finns totalt ca 250 butiker i Sverige, Finland och Norge. Vår kunds affärsidé handlar om att med kunskap om, och kärlek till, alla skönhetsintresserade kvinnor och män skall vår kund med hjärta och hjärna erbjuda marknadens bästa vägledning och inspiration till de främsta valen inom skönhet.