Finansiell Rådgivare till nordiskt tillväxtbolag - Consida

Om jobbet

OM CONSIDA
Consida grundades juni 2014 i syfte att hjälpa privatpersoner i Sverige till en bättre privatekonomisk situation. Detta gör vi genom att jämföra 18 banker och långivare mot varandra för att våra kunder ska hitta bättre villkor på sina befintliga lån.

Sedan starten för ca 2,5 år sedan har över 140.000 nöjda kunder använt vår tjänst och vi är idag 140 medarbetare på våra kontor i
Stockholm och i Lund. Bolaget är huvudsakligen aktivt på den svenska marknaden, men sedan ett par månader tillbaka är vi även aktiva i Norge genom Consida AS.

OM ROLLEN - FINANSIELL RÅDGIVARE
Som ett resultat av vår snabba tillväxttakt söker vi nu nya kollegor till vårt grymma team. Rollen vi tillsätter är Finansiell Rådgivare till huvudkontoret i Stockholm och du kommer ingå i ett team av 13 unga och drivna kollegor som utgör bolagets huvudsakliga försäljning och har därmed en stor påverkan på bolagets framgångar.

I rollen hjälper du dina kunder att förbättra sina lån genom att jämföra de erbjudanden som kommer in från våra samarbetsbanker. Alla kunder är varma då de har blivit inbokade på ett telefonmöte med dig av en av mötesbokare och din uppgift är att förmedla bästa möjliga lån till kunden. Därefter säkerställer du kundens försäkringsskydd genom att teckna Considas Trygghetsförsäkring. Du arbetar över telefon och är kundens personliga rådgivare tills att kunden har fått sitt nya lån utbetalt.

Arbetet är mycket säljorienterat och du kommer ges alla verktyg som behövs för att utveckla din förmåga. Anställningen börjar med en gedigen utbildning inom låneförmedling, försäkringsmedling, bankmarknaden och försäljning. Utbildningsperioden sträcker sig över 3 månader. Därefter blir du registrerad Försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen.

På Consida har vi ett stort fokus på att du som jobbar hos oss ska trivas bra och samtidigt ha roligt på jobbet! Vi satsar mycket på tävlingar, aktiviteter, AW:s och resor med företaget. Vi som grundat Consida och även alla som jobbar här är mellan 20-32 år gamla, vilket starkt avspeglas i en avslappnad, men väldigt driven och målorienterad företagskultur.

KVALIFIKATIONER
Du har tidigare arbetslivserfarenhet och har ett stort driv, självständighet och vet hur man presterar grymma resultat. Du är en problemlösare och har självklart goda kunskaper inom både svenska och engelska. Vi söker dig som är i åldern 23-32 år. Utöver detta ser vi positivt på om du:
  • vill utvecklas på längre sikt inom försäljning
  • tycker om att prata med nya människor
  • älskar att tävla
  • drivs av uppsatta mål
Mer info om jobbet som Finansiell Rådgivare
  • Kontor centralt på Strandvägen 5B (Nybrokajen)
  • God garanterad ersättning oavsett resultat
  • Generös provisionsmodell
  • Snabba och tydliga karriärmöjligheter
Om detta låter intressant och du känner att Consida är rätt arbetsplats för dig, tveka inte att höra av dig!

Startdatum för rollen: 16 nov 2016

Även studenter från högskola/universitet som tar examen December 2016 kan ansöka om tjänsten.

Du kan även läsa mer om oss som arbetar på Consida här: consida.teamtailor.com

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var