Finansiell Rådgivare till Consector

Closers AB · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

Om Consector
Vill du utvecklas inom finansbranschen? Då är Consector rätt plats för dig. Consector är ett fintechbolag som grundades 2014. När grundarna undersökte marknaden för lån och krediter såg dom att det saknades en aktör som kunde konkurrensutsätta och förbättra privatpersoners totala lån- och kreditengagemang. En part som kunde göra det enkelt att förhandla med banker och sänka räntekostnader. Consector är en one-stop-shop för privatpersoner att omförhandla bolån, kreditkort och privatlån.

Consector har påbörjat en spännande expansionsresa och ska nu tillsätta nya medarbetare som vill vara med deras resa framåt. Bolaget består av 40 anställda i nuläget och har investerare så som Verdane Capital, Optimizer Invest samt Max Matthiessen.

Om rollen

Du kommer ingå i ett rådgivningsteam och erbjuda Consectors tjänster till privatpersoner. Du erhåller en meriterande utbildning inom finans och försäljning samt blir licensierad försäkringsförmedlare. Consector sitter i nya och fräscha lokaler på Narvavägen 12 som ligger ett stenkast ifrån Stureplan.

Din bakgrund

Rollen passar dig som vill bygga en karriär inom sälj och finans. Vi se gärna att du är ambitiös, driven och gillar kundkontakt. Utbildning med ekonomisk/försäljnings-inriktning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inte ett krav.

Erbjudande

Arbetet är heltid måndag - fredag kl 09-18:00

Fast lön + rörligt arvode

Friskvårdsbidrag

Tillträde snarast.

Ansökan:

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Closers. Tycker du att detta låter spännande? Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig. joseph.bejefalk@closersab.se.

Closers erbjuder karriärmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter

Sökord: Account Manager / Säljare / AM / försäljning / Försäljare

Mer info om bolaget finner du på: www.consector.se
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget