Financial Controller till Elite Hotels of Sweden

Om jobbet

Elite Hotels förstärker ekonomifunktionen och söker därför en Financial Controller. Som Financial Controller får du ett brett arbetsområde och arbetar nära Ekonomichef och Koncerncontroller. Rollen innebär upprättande av budgetar, prognoser, bokslut, bolagsdeklarationer och årsredovisningar. Du arbetar även med analys av nyckeltal samt framtagande av olika kalkyler. Som Financial Controller driver och deltar du också i olika utvecklings- och förbättringsprojekt samt upprättar instruktioner och handböcker inom ekonomiområdet. Tjänsten avser heltid med placering på Elite Hotels huvudkontor i Stockholm, Vasastan.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande med inriktning mot redovisning eller revision. Rollen kräver 3-5 års erfarenhet som ekonom och du är självständig inom redovisningsområdets samtliga delar. Vidare behärskar du Excel på en hög nivå samt har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Financial Controller ser vi att du är självständig, analytisk och noggrann. Du har ett utpräglat siffersinne och är van att arbeta på ett strukturerat sätt. Vidare behöver du också vara kommunikativ samt trivs med att arbeta mot flera kontaktytor i organisationen. Elite Hotels kultur präglas av entreprenörsanda vilket ställer krav på prestigelöshet och flexibel inställning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Elite Hotels med SJR. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig ansöka snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Lou Sjöholm Mineur på 0766-47 16 17 om du har några frågor. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja och den tredje största hotellkedjan i Sverige. Kedjan består av 28 hotell, fem Hotel Bishops Arms samt ytterligare två hotell under uppbyggnad. Alla våra Elite-hotell är högklassiga fullservicehotell med stort fokus på kundnöjdhet och styrs av ledorden kvalitet, tradition och flärd. Utöver hotellen, ingår även helägda gastropubkedjan The Bishops Arms i koncernen och även ett flertal restauranger samt kongressanläggningar. Mer information om Elite Hotels finns på www.elite.se