Financial Controller sökes till världens största cateringföretag

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 31 okt

Om jobbet

Är du en duktig Financial Controller med några års dokumenterad erfarenhet och vill arbeta i en global koncern med kontor vid Arlanda flygplats? Har du baskunskap inom redovisning, IAS och GAAP samt trivs i en händelserik miljö med tighta deadlines? Då har vi på Adecco i Uppsala ditt nästa jobb!

Hur ser din arbetsdag ut?
I din roll som Financial Controller hos vår kund kommer du bland annat att:
 • Stötta i utveckling och implementering av den regionala controllingstrategin så att den överensstämmer med den företagsövergripande.
 • Identifiera potentiella finansiella risker och se till så att korrekt ingripande görs om det behövs.
 • Utföra och arbeta med framtagandet av månatliga, kvartalsvisa och årliga finansiella rapporter för regionen.
 • Ta fram och arbeta med den månatliga regionala forecasten.
 • Stötta regionala chefer i arbetet med att nå de finansiella målen.
 • Arbeta med den regionala kapitalinvesteringsbudgeten.
 • Ta fram finansiella rapporter och stötta i ekonomistyrningen av lokala och regionala projekt.
 • Se till så att det finns ett effektivt sammarbete och en väl fungerande kommunikation inom regionens ekonomi- och controlling funktion.
 • Sötta i arbetet med att effektivisera interna controllingprocesser i regionen.
 • Förbereda samt framläggning av finansiella studier, forecasts och analyser till ledningen så att de kan ta väl grundade beslut.
 • Utveckla regionala KPI:er i samarbete med enhetscheferna.
 • Förbereda och implementera den årliga budgetprocessen i regionen utefter satt affärsplan.
Vem trivs här?
Du som har en har en examen inom ekonomi eller liknande samt åtminstone tre till fem års erfarenhet som finansiell controller i ett större internationellt eller börsnoterat företag kommer att trivas samtidigt som du utvecklas! Du besitter baskunskaper inom redovisning, IAS och GAAP och har goda kunskaper i Excel. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, muntligen och skriftligen. Du tycker om att arbeta självstädigt samtidigt som du har utmärkta kommunikativa egenskaper, tycker om att arbeta i team och klarar av en tuff arbetsmiljö. Som person är du resultatinriktad, analytisk och strategiskt i ditt tänkande. Du levererar alltid med högsta kvalitet på utsatt tid och är mycket noggrann i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning direkt hos kund på 1 år ev med möjlighet till förlängning, heltid med start omgående.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10 alternativt kandidatsupport@adecco.se.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Kontakt

Ring Anette Eriksson, 018-65 33 06

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.