Fiberdragning

Om jobbet

Har du jobbar mycket med fiberdragning? I så fall har vi jobbet för dig!

Uppdraget är åt kund i Bromma och de söker en person som kan börja omgående.

Arbetsuppgifter: fiberdragning i mark.

Har du minst 3 års erfarenhet av fiberdragning i mark, goda referenser från byggbranschen samt är en person som håller tider och är noggrann? Skicka in din ansökan redan idag!

Skicka ditt CV till rekrytering@helpman.se eller lägg upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Ange referens: FIBERDRAGNING

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Läs mer om våra uppdrag på www.helpman.se eller www.facebook.com/HelpmanEntreprenad.
Vi finns även på LinkedIn!

Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och var ett av Sveriges första bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 nov

Om företaget

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.