Fastighetstekniker till tunnelbanan i norr- och västerort

Caverion · Bygg & Hantverk · 11 dec

Om jobbet

Om tjänsten

Caverion och SL har tecknat ett samarbetsavtal om drift, underhåll och fastighetsutveckling av Stockholms samtliga tunnelbanestationer och tågdepåer. Utöver sedvanligt tekniskt underhåll inkluderas även ansvar över underhållsplanering, administration, arbetsmiljö, mm. Eftersom nära en miljon människor rör sig i tunnelbanan varje dag innebär uppdraget ett stort förtroende för Caverion att leverera kvalitativa helhetslösningar.

Tjänsten är utmanande och varierande där du som fastighetstekniker hos Caverion kommer att självständigt arbeta med den dagliga tillsynen och skötseln av SL:s fastigheter i tunnelbanan och dess depåer. Din roll är att ansvara för fastighetsskötsel, tillsyn, underhåll, installationsarbete och felsökning av fastigheterna samt tillhörande teknik.

Din profil

Du har minst tre års erfarenhet av att självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetstekniska installationer. Som person är du serviceinriktad, en duktig problemlösare och en nyfiken tekniker. Du trivs med kundrelationer och har ett kvalitetsmässigt sätt att arbeta. Då del av vårt arbete sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder

Som anställd hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Som tekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
7
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Teknik & Ingenjör

Mejla eller ring Sara Bahlenberg, 0733928048

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Arena Personal, ansvarig rekryterare Sara Bahlenberg 073-392 80 48 eller Tony Blom 08-587 117 11.

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande men senast i december, vänta inte med din ansökan då vi intervjuar löpande from nu.

Välkommen med din ansökan!