Fastighetstekniker till tunnelbanan- Caverion Stockholm

Om jobbet

Caverion och SL har tecknat ett samarbetsavtal om drift, underhåll och fastighetsutveckling av Stockholms samtliga tunnelbanestationer och tågdepåer. Avtalet startar 1 februari 2017. Utöver sedvanligt tekniskt underhåll inkluderas även ansvar över planerat underhåll, administration, arbetsmiljö, arbetsplatssäkerhet, kvalitetskontroll, informationsförvaltning, systemförvaltning och energibesparande insatser. Eftersom nära en miljon människor rör sig i tunnelbanan varje dag innebär uppdraget ett stort förtroende för Caverion att leverera kvalitativa helhetslösningar.

Managed Services rekryterar just nu flera Fastighetstekniker med en rad olika inriktningar till entreprenaden.

Din roll:

Som fastighetstekniker kommer du att arbeta med den dagliga skötseln av fastigheter. Det är ett nystartat uppdrag inom Managed Services där Caverion bemannar med den bästa personalen både internt och externt. Din roll är att ansvara för fastighetsskötsel och tillhörande teknik. Du ansvarar för tillsyn, underhåll, installationsarbete och felsökning av fastigheten.

Arbetet är varierat och några uppgifter och kompetenskrav som ingår/kan ingå i rollen (beroende på område) är;
  • Tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av byggnad och fastighetstekniska installationer
  • Administrativa arbetsuppgifter, återrapportering och avvikelsehantering i samband med utförandet
Särskilda kompetenser är meriterande:
  • Energioptimering
  • VVS/ Rör-kompetens
  • Brand/SBA
  • Elbehörighet BB1, BB2, ABL
  • Plåt/Smide
  • Erfarenhet av arbete med automatiska skjutdörrar
  • Styr & Regler
  • Sanering/Klotter
Kompetens:

Du bör ha minst tre års dokumenterad erfarenhet och behörighet av några eller samtliga områden ovan. För att du ska passa för rollen är du serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad samt kan arbeta både självständigt och i team.

Du har Gymnasieutbildning med inriktning fastighetsteknik eller kompletterande kurser med motsvarande innehåll. Vidare har du erfarenhet av att självständigt arbeta med tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetsteknik. Som person är du serviceinriktad, en duktig problemlösare och en nyfiken tekniker. Du trivs med kundrelationer och har ett kvalitetsmässigt sätt att arbeta. Då vårt arbete sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Varför Caverion?

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2015 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?

Vid frågor vänligen maila rekryterare Caisa Linde caisa.l.linde@caverion.com eller Lars Buvall lars.h.buvall@caverion.com.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte till sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget