Fastighetstekniker till Fabege

Fabege · Bygg & Hantverk · 9 dec

Om jobbet

Fabeges fastighetsbestånd i Arenastaden växer och till nästa år flyttar fler stora kunder in i våra fastigheter. För att fortsätta hålla en hög servicenivå för våra hyresgäster behöver vi nu utöka vår avdelning för Teknisk Drift. Därför söker vi nu en självgående Fastighetstekniker vars ansvar bland annat kommer att innefatta rondering, skötsel, felavhjälpande underhåll av tekniska installationer samt daglig kundkontakt och medverkande vid underhållsplanering.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Fastighetstekniker kommer du arbeta mot många olika interna och externa kontaktytor. Det fastighetsbestånd du kommer att arbeta med är av kommersiell karaktär, främst kontor. I tjänsten ingår bland annat:

- Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler
- Tillsyn skötsel och felavhjälpande underhåll av byggnaden med dess installationer
- Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer samt återrapportera såväl i avsett rapportsystem och till kund
- Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet
- Att sammanställa och följa upp mediaförbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder syftande till att minska förbrukningen
- Anlitande och samordning av entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget
- Medverkan vid underhållsplanering samt vid budget och prognosarbete
- Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser

Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll har du goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har arbetat i en liknande roll i några år och har praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom fastighets-/driftteknik alternativt maskinistutbildning. Då kundfokus och service är av stor vikt ser vi det som meriterande om du arbetat i ett externt driftbolag. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du prestigelös, professionell, har ett bra kundbemötande och är en god lagspelare. Vidare är du ansvarstagande och har lätt för att se helheten och planera ditt arbete.

Varför Fabege?
För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur.

Fabeges personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK. SPEAK är den värdegrund som genomsyrar hela verksamheten och står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in ditt CV samt personligt brev redan i dag då ansökningarna behandlas löpande. Ansök genom att klicka här. Sista ansökningsdag är den 9 december 2016. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Larsson på tel 073 983 99 09. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Drifttekniker, Fastighetstekniker, Fastighetsunderhåll, Kommersiell fastighetsskötsel, Fastighetsteknik
Jobbfakta
Kontakt

Ring Malin Larsson, 073 983 99 09

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot uthyrning och förvaltning av kontorslokaler samt Fastighetsutveckling. Fabege äger och förvaltar effektiva och flexibla lokaler, främst för kontor, men även för butiker och andra verksamheter. Verksamheten är starkt koncentrerad till delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet; Stockholms innerstad, Solna och Hammarby Sjöstad. Läs gärna mer på http://www.fabege.se/Om-Fabege/Karriar/