Fastighetstekniker till centrala Stockholm

Uniflex · Bygg & Hantverk · 17 dec

Om jobbet

Jobbeskrivning

För rekrytering till en av våra kunder söker vi nu en fastighetstekniker. Vår kund har ca 30 anställda och sköter driften för både bostäder, kommersiella lokaler och centrumanläggningar. Kunden har kontor i centrala Stockholm. Uniflex har endast hand om rekryteringsprocessen, du blir anställd direkt hos kunden.

I tjänsten som fastighetstekniker kommer du ha hand om bostadsrätter, främst i centrala Stockholm, Bromma och Solna. Arbetstiderna är 7-16, du får tillgång till servicebil och utgår hemifrån. Start är omgående.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av:
  • Rondering och skötsel av fastigheterna
  • Underhåll av undercentraler och ventilation
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Ta emot felanmälan
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av fastighetsteknik inom bostadsrättsföreningar. Utbildning inom fastighet/drift eller liknande är starkt meriterande.

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som är social, driven och självgående. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. För denna tjänst är B-körkort ett krav.

Tjänsten är en direktanställning hos kunden, men alla frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Uniflex.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.