Fastighetsskötare till Coor Service Management

Om jobbet

Vill du samla på dig bred erfarenhet inom fastighetsdrift? Här är möjligheten för dig att utvecklas inom området samt få in en fot hos Coor Service Management!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Coor Service Management räkning en fastighetstekniker. Du kommer arbeta dedikerat till en grupp fastigheter i Täby tillsammans med andra kollegor i fastighetstekniska roller. Till och börja med sträcker sig arbetet fram till mitten av februari, men uppdraget kan med goda möjligheter bli förlängt därefter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coor Service Managements önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker kommer du arbeta med traditionell fastighetsskötsel kopplats till den inre driften av en grupp fastigheter. Det innebär att du arbetar brett med att dels hjälpa hyresgäster med diverse fastighetstekniska bitar, men även sköta gemensamma ytor såsom källarförråd och soprum. Ibland kan det handla om att byta ett duschmunstycke åt en hyresgäst medan det i andra sammanhang handlar om att sätta upp en hylla eller stänga av vattnet. Om du behöver expertishjälp för att utföra en uppgift kallar du på en kollega.

Du kommer till exempel att:
  • Gå ronderingar för att se så att allt står rätt till i fastigheterna
  • Göra mätaravläsningar
  • Utföra enklare felåtgärder i fastigheterna
Tjänsten passar dig som gillar fastighetsteknik och som vill lära dig mer inom fastighetsdrift.

Vi söker dig som
  • Har B-körkort
  • Har någon typ av bakgrund inom fastighetsskötsel, exempelvis från arbetslivserfarenhet eller skola
Det är meriterande om du

* Har arbetat med liknande innan

Som person är du ansvarstagande och självständig då du kommer utföra mycket av arbetet ensam. Du är kreativ och lösningsorienterad då du dagligen kommer stöta på nya typer av problem. Vidare har du en positiv inställning och är servicemedveten som person.

Övrig information
  • Start: Senast första december
  • Omfattning: 2,5-6månader
  • Placering: Täby
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.