Fastighetsskötare Märsta

Om jobbet

Vi söker driftig och självgående fastighetsskötare till våra områden i Märsta

Som fastighetsskötare utgör du, tillsammans med regionchef, arbetsledare och förvaltningsassister förvaltningsteamet. Fastighetsskötaren ska bistå regionchefen och arbetsledaren och fungera som en flexibel resurs i det dagliga arbetet. Fastighetsskötaren är företagets företrädare och kontakt i respektive område och skall i sitt arbete agera professionellt och med hög servicenivå och i övrigt i enlighet med företagets värderingar.

Som Fastighetsskötare ansvarar du för att förebyggande och felavhjälpande underhåll görs efter egen rondering eller felanmälan från hyresgäst. Du ska upprätthålla god kontakt med hyresgästerna i ditt område.

Arbetsuppgifter (huvudsakliga)
  • Utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema samt löpande rondering.
  • Hantera inkommande felanmälningar efter på platskontroll inom sitt geografiska område.
  • Ansvara för förebyggande och felavhjälpande underhåll genom egen reparation/åtgärd eller vid behov genom att anlita underentreprenör utifrån budget och attestregler.
  • Ansvara för att följa upp att beställa arbeten är genomförda, fakturaavstämning samt att hyresgästerna är nöjda.
  • Funktionskontroll i samband med inflyttning
  • Lyssna på och informera hyresgästerna i sitt geografiska område
Du som söker ska ha gedigen erfarenhet av fastighetsskötsel och som person är du praktiskt kunnig, ordningsam, kreativ och har hög servicekänsla. Arbetet kräver god organisatorisk förmåga och administrativ noggrannhet. Du ska ha en vilja att arbeta med skiftande arbetsuppgifter och ha förmåga att göra rätt prioriteringar. Du ska vara självgående, kvalitetsmedveten, stabil, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du behöver ha god datavana.

Arbetet kräver körkort.

Tillträde snarast. Vi önskar din ansökan senast den 11 december.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna vår regionchef Zara Lahouar, 073-961 35 89 eller vår HR-chef Marie Persson, 08-522 966 03
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Rörmokare
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

D. Carnegie & Co (publ) är ett bostadsfastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter och projekt. Fokus ligger på Stockholmsregionen. Fastighetsbeståndet består av ca 15 700 lägenheter och cirka 1,2 miljoner kvadratmeter uthyrbar yta, varav 90 000 kvm kommersiell yta. Företaget förvaltar i egen förvaltning och har en beprövad modell - Bosystem - för successiv och effektiv renovering av fastigheterna, som gör det möjligt att renovera enskilda lägenheter när dessa blir lediga. Bolagets aktie handlas på Nasdaq Stockholm. D. Carnegie & Co har ca 160 anställda och vi finns på 12 orter i Mälardalsområdet. Läs mer om oss på www.dcarnegie.se


Hitta hit

Visa var