Fastighetsmäklare till växande mäklarbyrå!

Om jobbet

Är du en nyexaminerad fastighetsmäklare eller har erfarenhet sedan tidigare men söker nya utmaningar? Drivs du av att arbeta på ett kundnära och kundfokuserat sätt? Då har vi tjänsten för dig! Karlsson & Uddare söker nu en eller flera fastighetsmäklare till sin verksamhet i Stockholm.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Karlsson & Uddares räkning en eller flera fastighetsmäklare till sina kontor runt om i Stockholmsområdet. Företaget har funnits sedan 1989 och har på senare tiden utökat både personalstyrkan och öppnat upp nya kontor. Karlsson & Uddare kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
Företaget är litet och personligt med cirka 20 mäklare men samtidigt så pass stort att det är välkänt inom branschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Karlsson & Uddares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Karlsson & Uddare.

Arbetsuppgifter

Karlsson & Uddare söker mäklare till alla sina kontor i Stockholm. Som fastighetsmäklare kommer du i början av din anställning att få stöd och vägledning av en säljcoach för att komma in i din roll på bästa sätt samt för att skapa bästa individuella förutsättningar.

Du kommer till exempel att:
  • Ha ett självständigt ansvar för dina egna uppdrag och för hela försäljningsprocessen
  • Sköta förhandlingar, budgivningar samt prospektera kunder utifrån tips eller från tidigare försäljningar
  • Sköta tillhörande administrativa uppgifter
Vi söker dig som

Vi söker dig som är registrerad fastighetsmäklare. Du kan antingen vara nyexaminerad eller ha arbetat inom branschen sedan tidigare. Om du är i slutet av dina mäklarstudier finns det också möjlighet att genomföra din praktikperiod på Karlsson & Uddare.

Det är meriterande om du har arbetat med service, försäljning eller kundkontakt sedan tidigare men störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

För att trivas i rollen som fastighetsmäklare ser vi att du har en naturlig fallenhet för vad god service innebär. Du tillför glädje och energi till såväl dina kollegor som kunder och håller alltid en god ton gentemot andra människor. Du drivs av att arbeta kundnära och kundfokuserat och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Då rollen innebär mycket kontakt med andra människor ser vi det som ett krav att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
  • Kontaktperson: Rekryteringsadministratör Sofie Hillborg, 08 120 522 85
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Karlsson & Uddare har funnits sedan 1989 och har under de senaste åren expanderat. I nuläget finns det sex kontor i Stockholmsområdet och Saltsjöbaden är det senaste tillskottet. Karlsson & Uddares strategi har alltid varit att jobba med små lokala kontor i områden de känner till väl. Karlsson & Uddare kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som är ödmjuka, engagerade och påläsa. De jobbar utifrån övertygelsen att varje enskild bostadsaffär ska få ta den tid och engagemang som krävs för att få så trygga och nöjda kunder som möjligt. Idag kan 96 % av alla kunder tänka sig att rekommendera Karlsson & Uddare till sina vänner.