Fastighetsmäklare till Sveriges bästa team.

Om jobbet

Fastighetsmäklare till Sveriges bästa team.

Välkommen till en av Europas ledande mäklare!

ERA Ariston Real Estate söker tre Reg. Fastighetsmäklare till vårt kontor på Lindhagen.Du kanske är i början av din mäklarkarriär eller har flera års erfarenhet av mäklaryrket.

Vi söker en motiverad och driven person som ser goda förtjänstmöjligheter och har kapacitet för många affärer.
  • Generösa villkor!
  • Vidareutveckling och fortbildning samt karriärmöjligheter.
  • Ett företag som sätter mäklaren i centrum.
  • Kul på jobbet!
Vid eventuella frågor, ring Cristo Savidis på 08-410 013 11 eller 070-209 07 09.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Cristo Savidis, 070 209 07 09

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

Välkommen till ERA Ariston Real Estate - vi är specialister på fastighetsaffärer med fokus på bostäder i Sverige och den internationella marknaden.

ERA Ariston Real Estate är en modern fastighetsbyrå som erbjuder kompletta fastighetstjänster. Förutom värdering, köp och försäljning har vi även en egen fastighetsjurist och en fastighetsekonom som kan ge kvalificerad rådgivning.

Vi är ett dynamiskt team som vägleder dig genom hela försäljningsprocessen, med god lokalkännedom och personlig service. Något som i sin tur gör att du gärna återkommer vid nästa fastighetsaffär och rekommenderar dina vänner och bekanta att prata med oss.

Kontoret ligger på Hornsbergs Strand i den nya och snabbt växande stadsdelen Lindhagen. Många av objekten vi får in ligger också här, men inte alla nödvändigtvis. Flera av objekten finns till och med utomlands. Vi har till exempel gott om internationella kontakter som vi sköter fastighetsaffärerna åt.

Vi är en kunnig och säker fastighetsbyrå som du tryggt kan lämna över din fastighetsaffär till och vår förhoppning är att vi ska bli ditt självklara val i nästa fastighetsaffär.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var