FASTIGHETSKOORDINATOR SOM BRINNER FÖR VERKSAMHETSUTVECKLING!

JobBusters · Administration · 27 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund växer och söker dig som vill arbeta med att utveckla arbetet inom deras serviceenhet. Enheten ansvarar för kontorsfastigheter samt för den övergripande administrativa servicen. Vi söker dig som vill arbeta med kontorsutveckling samt fastighetsnära frågor. Vidare i din roll som fastighetskoordinator hos vår kund kommer du arbeta med utredningar för att utveckla kontorsmiljön och därefter genomföra förändringar utifrån medarbetarnas och verksamhetens behov. Vidare kommer du projekt- och arbetsleda mindre ombyggnadsarbeten samt arbeta fram beslutsunderlag inom ramen för kontorsutveckling. Det är en samordnade roll där planering och struktur är en viktig del. Du kommer även arbeta med brand-, arbetsmiljö- och miljöfrågor.

Vill du arbeta med verksamhetsutveckling och har erfarenhet inom fastighetsfrågor, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande!

Företagspresentation

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning fastighetsförvaltning eller projektledning
  • Du har minst 3 års erfarenhet av fastighetsutveckling
  • Du har erfarenhet av underhåll av kontorslokaler
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är initiativrik. Du är analytisk, ansvarstagande och har en god känsla för service. För att trivas i rollen som Fastighetskoordinator hos vår kund ser vi gärna att du är noggrann och har en förmåga att planera och strukturera upp ditt arbete.

Lön
Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, start ASAP uppdraget förväntas pågå fram till 30 juni 2017, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Rebecca Asserhed, 08-525 240 21

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var