FASTIGHETSHANDLÄGGARE TILL FÖRÄNDERLIG ROLL!

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en fastighetshandläggare till ett stort projekt inom spårväg. Fastighetshandläggaren kommer ingå i ett program och rollen kan under genomförandet komma att tillhöra ett eller flera genomförandeprojekt. I rollen som fastighetshandläggare kommer du arbeta med att främja framdrift av utpekade detaljplaner, kommunicera behov av utredningar till projektledare och teknik- och designansvarig, driva genomförandeavtalsförhandlingar med kommuner och anläggningsägare samt driva markåtkomstförhandlingar med fastighetsägare och tomträttshavare och upprätta nödvändiga avtal. Vidare kommer du förbereda ansökningar om lantmäteriförrättningar och bistå enhet Fastighetsutveckling under förrättningen, du kommer bistå projektet i övrigt med fastighetsrättslig kompetens samt dokumentation och diarieföring av handlingar.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av att arbeta i en roll som lantmätare, gärna som förrättningslantmätare, och/eller har motsvarande högskoleutbildning
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultstyrning och infrastrukturprojekt, främst spårbundet
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av detaljplaneupprättande och järnvägsplaneupprättande
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av markåtkomstförhandling i tätort samt erfarenhet av att förhandla och upprätta genomförandeavtal i storstadsmiljö
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, lyhörd och resultatorienterad. Du är van med att arbeta självständigt, men har även lätt för att arbeta i nära samarbete med olika kontaktytor. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga och kan hantera arbete i en miljö som ständigt förändras.
Lön
Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, med start 2016-12-01 t.o.m 2018-01-31, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Alexandra Ärlestål, 08-525 240 25

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var