Fastighetscontroller sökes till Stockholms Hamnar!

Stockholms Hamn · Ekonomi · 7 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Stockholms Hamnar äger och förvaltar 200 000 kvm lokaler, fördelade på 500 avtal i 80 byggnader. Ett tiotal av dem är byggnader med den traditionella hamnbenämningen "Magasin". Andra byggnader är tullhus, visitationsbyggnader, lager, terminaler, kontorsbyggnader och restauranger mm.

Till vår uppdragsgivare Stockholms Hamnar söker vi en självgående, analytisk och initiativrik fastighetscontroller. Du kommer att ingå i fastighetsavdelningen som består av 20 medarbetare. I din roll rapporterar du till enhetschefen för förvaltning och utveckling samt arbetar nära enhetschefen för fastighetsprojekt.

Din främsta arbetsuppgift är ansvaret för den ekonomiska uppföljningen på fastighetsavdelningen. Du kommer att arbeta 75 procent av din tid med ekonomin inom förvaltning. I de resterande 25 procenten av din roll har du ansvar för ekonomin inom olika fastighetsprojekt.

I dina arbetsuppgifter ingår också att arbeta med ekonomisk uppföljning och budget, fastighetstaxering, moms, projektuppföljning och fakturering av hyror samt övriga tillägg och vidarefakturering för olika projekt.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som högskoleutbildning, KY utbildning eller motsvarande. Vi tror att du har en bakgrund är som fastighetsekonom/controller på ett fastighets- och/eller byggbolag där du har arbetat i ca 2-3 år. Vi ser gärna att du har arbetat med flertalet av de olika ansvarsområdena ovan för att självständigt kunna axla denna roll.

I den här rekryteringen fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är självgående, analytisk och initiativrik fastighetscontroller. Du är van att arbeta strukturerat och detaljerat och värdesätter ordning och reda i ditt arbete. Det är också av stor vikt att du är prestigelös och kommunikativ i kombination med att du är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna ta hjälp av organisationen för att ta fram den information du behöver för ditt arbete. Du ser det som en möjlighet att få arbeta i en föränderlig och händelserik miljö.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Stockholms Hamnar med Level Recruitment. Sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Louise Miliotis på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Ring Louise Miliotis, 08-120 50 422

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Stockholms Hamnar främjar sjöfarten och säkrar regionens varuförsörjning genom att erbjuda kajplatser samt service och tjänster för färje-, kryssnings- och godstrafiken. Stockholms Hamnar finns i Stockholm, Kapellskär och Nynäshamn. Koncernen har 155 anställda och omsatte 728 mkr under 2015.
Läs mer på stockholmshamnar.se.