Får du ofta höra att du sprider positiv energi?

Om jobbet

Vi har nu tjänsten för dig som sätter glädje och professionellt bemötande först. Vår kund söker en säljare till deras kontor vid Stadion. Ta chansen att få vara en del av Vården.se framtid. Skicka in din ansökan idag och berätta varför vi ska välja just dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Vården.se räkning en säljare till deras säljteam som idag består av fyra engagerade och härliga kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vården.se önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vården.se.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du själv att skapa dig en kundbas. Du kommer att bli tilldelad ett ansvarsområde inom Stockholms län där du kan bygga upp din kundstock av legitimerade vårdgivare genom telefonkontakt och fysiska möten. En gång i månaden görs även bokningar i Malmö och GBG där du, tillsammans med dina fyra säljkollegor, åker ner för att ta möten med kunder.

Du kommer att få en gedigen introduktion där du får gå igenom tjänstens alla delar. Från medlyssning av samtal med dina säljkollegor till sambesök ute hos kund.

Du kommer till exempel att:
 • Prospektera kunder
 • Boka möten och åka ut på möten för att representera och sälja in Vården.se
Tjänsten passar dig som vill jobba med relationsbaserad försäljning där kunden är i fokus.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har fötterna på jorden och glimten i ögat. Du kanske har arbetat i butik eller som personlig tränare, det viktigaste är att du har arbetat servicefokuserat och med kundkontakt.

Vidare söker vi dig som:
 • Har en avslutat gymnasieexamen
 • Har minst 1 års erfarenhet av någon form av servicerelaterat yrke
 • Talar och skriver obehindrat svenska och kan kommunicera med personer på olika nivåer
 • Har en grundläggande kunskap i Office-programmen
Det är meriterande om du har en idrottsbakgrund och ett naturligt tävlingsfokus.

Som person är du driven och ser till att saker händer! Då du kommer ansvara för din egen kundbas ser vi att du är mån om relationen och tar ditt ansvar för att kunden ska få den uppmärksamhet som krävs. För att passa i teamet och kulturen på kontoret är du en rapp och social person som har nära till skratt men samtidigt taggar till extra när det annonseras för tävling. Du ska trivas med att mätas i prestation och triggas av att jobba individuellt men samtidigt tillsammans med ditt team för att nå kontorets målsättningar.

Vården.se kommer lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8 17
 • Lön: Fast + rörlig del
 • Placering: Tyskbagargatan (T-bana Stadion)
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 maj

Om företaget

Vården.se vill hjälpa patienter och företag att söka, jämföra och boka vård och vårdtjänster. De är Sveriges största digitala samlingsplats för legitimerad sjuk-, hälso- och friskvård. I deras databas finns idag över 19 000 olika vårdgivare och vårdtjänster över hela Sverige, ett antal som ökar för varje vecka.