Fältsäljare till Skyltar & Märken AB

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Är du en driven och självgående person som inte är rädd för att kasta dig in i nya utmaningar? Som fältsäljare hos Skyltar & Märken brinner du för att göra affärer, både inom privata sektorn och offentliga verksamheter. Därför är det viktigt att du har ett gott affärsmannaskap och ett ekonomiskt sinne. Det är en självständig roll där du är ensam ansvarig för hela säljprocessen, från att boka dina kundbesök, skriva offerter, förhandlingar med kund till att skriva avtal. Du genomför både bokade möten och canvasbesök för att hitta nya kunder där du arbetar mot personlig budget och uppsatta mål. Du arbetar till största delen ute på fältet och med att besöka kunder.

Skyltar & Märken AB erbjuder dig en trygg och familjär arbetsplats där du får produktutbildning, löpande coachning och framtida utvecklingsmöjligheter!

Krav på person

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet i bagaget men som nu vill ta dig an nya utmaningar. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning B2B tidigare där du uppnått goda resultat. Du är förtroendeingivande, utåtriktad och drivs av resultat, din vilja att lyckas är större än rädslan över att förlora! Vi tror även att du brinner för service och mötet med kunder, där du med din goda sociala kompetens tillsammans med en hög aktivitetsnivå bygger nätverk bland Skyltar & Märkens kunder. Du har även god förhandlings- och presentationsteknik.
Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: 08-17.00

Plats: Huddinge

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering, och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på 073-353 75 19. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Sökord: account manager, försäljning, fältsäljare, sälj
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Ring Johanna Nyqwist, 0733537519

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 apr

Om företaget

Skyltar & Märken AB är en helhetsleverantör av skyltar och har funnits sedan 1953. Vi har stor erfarenhet från allt från den enkla skyltbeställningen till ledning av skyltprojekt från start till mål och har spetskompetens inom hela värdekedjan. Från design, beräkning och konstruktion av skyltar och märken till kompletta skyltmontage. Kvalitet har alltid varit vår ledstjärna och
Skyltar & Märken AB är certifierade av enligt ISO 9001.