Fältsäljare

Om jobbet

Vilka är vi?Cremab Isolering är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Våra kunder är alla som äger, bygger eller förvaltar en fastighet, dvs. vi riktar in oss mot villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggföretag.

Din framtida arbetsplats Cremab Isolering är ett tillväxtbolag som vi medarbetare är stolta över. Vi är med och skapar ekonomiska fördelar för våra kunder. Vi söker ständigt efter nya kunder att utvecklas tillsammans med. Detta ställer stora krav på oss som medarbetare och det är något som vi gillar. Vi växer hela tiden, vill du vara med på vår resa in i framtiden?

Så här säger några säljare "Anledningen till att jag valde att arbeta för Cremab är att företaget i sig växt väldigt mycket de senaste åren samtidigt som jag känner en enorm tro för produkten. Möjligheten att få sälja en produkt som resulterar i en stor kostnadsbesparing för kunden samtidigt som man hjälper till att värna om vår jord är fantastiskt." "Jag har alltid jobbat med försäljning i mina tidigare uppdrag, de är det som jag brinner för! När jag fick möjligheten att vara med på Cremabs resa tvekade jag inte en sekund. Företaget strävar alltid efter att växa och bli bättre, och med ett otroligt engagerat gäng levererar vi en mycket uppskattad produkt som både hjälper våra kunder att dra ner på sina energikostnader samtidigt som vi värnar om miljön."

Dina kommande möjligheter Säljtjänsten går ut på sälja tilläggsisolering till Bostadsrättsföreningar och Fastighetsbolag. Försäljningen av våra tjänster sker genom besök hos bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag som förvaltar hus som behöver förbättra energikostnaderna. Du ska gilla att ta första kontakten med kunden via telefon och sedan driva affären målmedvetet hela vägen till mål. Möjlighet att få sälja produkter som ligger i tiden med fokus på energibesparing Eget geografiskt säljområde med stor möjlighet att lägga upp sitt säljarbete.

Vem trivs här? Du trivs med att jobba självständigt, är utåtriktad och målmedveten samt drivs av att göra affärer och nå resultat. Är van vid att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål och har erfarenhet av försäljning. Stor vikt läggs vid personligheten, att du är hungrig, affärsinriktad och brinner för att göra affärer. Du har lätt för att samarbeta och knyta kontakt med nya människor. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara driven och innovativ. Du känner dig trygg och säker i mötet med kunder och människor i förtroendepositioner.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dessutom mycket fördelaktiga villkor och ett generöst provisionssystem. Tjänstebil ingår också i tjänsten. Säljjobbet är mycket fritt och där finns stor möjlighet att påverka sin egen planering. Ett spännande nästa steg i karriären. Vi har kontor i Täby.

För att läsa mer om bolaget och våra tjänster -www.cremab.se/karriar
Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Cremab Isolering AB är marknadsledande inom lösullsisolering i Sverige och sysslar huvudsakligen med tilläggsisolering av vindar på befintliga fastigheter och hus. Vi utför entreprenaderna helt i egen regi, för att på så sätt kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett alltigenom professionellt genomförande. Det växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren. Vi tar totalansvar från första kontakten till avslutad entreprenad samt att vi erbjuder marknadens bästa isoleringsprodukt med unika egenskaper!