Fältsäljare - Stockholm - Kundo AB

Om jobbet

Kundo tillhandahåller moderna verktyg för digital kundservice. Våra molntjänster ger en bättre och mer effektiv kunddialog. Med våra verktyg får företag bättre möjlighet att lyckas med sin kundservice digitalt och möta förväntningar på transparens och tillgänglighet. Vår vision är att varje kunddialog ska skapa ett mervärde av högsta servicenivå. Vi ser inte kundservice som en nödvändig kostnad, utan en investering i marknadsföring.

I rollen som fältsäljare hos Kundo ansvarar du för hela säljprocessen med fokus på nykundsbearbetning. Du kommer att sälja hela Kundos tjänsteutbud genom att identifiera kundens behov samt presentera en anpassad lösning via fysiska kundmöten. Till din hjälp har du kunniga kollegor och tekniker. Du bearbetar hela Sverige och utgår från vårt huvudkontor i Stockholm.

För att vara framgångsrik hos Kundo krävs att du har starkt eget driv, en tydlig ambition att skapa resultat och samtidigt en positiv inställning. Vi ser också gärna att du är lösningsorienterad, lyhörd, orädd och har förmåga att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du är målmedveten med en stark kommersiell drivkraft som drivs av försäljning och av att stänga affärer.

Vi söker dig som:
  • är en stark kommunikatör, med erfarenhet av att driva nykundsbearbetning.
  • har högskoleutbildning eller motsvarande
  • är strukturerad, driven och resultatfokuserad
  • är en god relationsbyggare och lagspelare
  • trivs i en säljkultur där egna initiativ och hög affärsmässighet premieras.
Vi erbjuder dig:
  • ditt nästa steg för utveckling inom försäljning
  • att representera ett starkt varumärke med ett kvalitativt helhetserbjudande
  • en möjlighet att arbeta med komplex lösnings/systemförsäljning där du aldrig är fullärd
  • trevliga och kompetenta kollegor, och en varierande och utvecklande yrkesvardag
  • förmånliga lönevillkor
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Paul Sredojevic. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul, på tel: 0760-00 18 63 eller via mail: paul.sredojevic@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt.

Läs mer om Kundo AB på www.kundo.se

Vi är ett litet företag och vill behålla den kulturen när vi fortsätter att växa. Hos oss finns få processer och regler - vi föredrar istället snabbhet och startupkänsla. Vi är självfinansierade och styr bolaget själva. Kontoret hittar du vid Slussen i Stockholm. Inte sällan ser du oss äta bullar, spela brädspel och ta ett glas vin tillsammans. Vi är idag 13 personer: Anna, Alvin, Björn, Christian, Dan, Daniel, Emil, Emma, Jonatan, Martin, Mattias, Patrik & Renate. Vi vill under de närmaste månaderna bli 3-4 kollegor till för att kunna fortsätta växa i den takten vi vill.

Sökord: fältsälj, sälj, säljare, Stockholm, AM, Account manager, b2b, försäljare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget