Fältsäljare - Hälsodrycker

Om jobbet

Letar du efter ett drömjobb där du får jobba med några av Sveriges mest populära hälsodrycker?
Då är du varmt välkommen att söka jobbet som fältsäljare för Sveriges framtida maktfaktor inom kategorin för hälsodrycker. Vi söker nu en Fältsäljare för ett nylanserat varumärke på den svenska marknaden med bearbetning mot dagligvaruhandeln, servicehandeln, hälsofack, caféer och gym.

Tjänst: Fältsäljare (Dagligvaruhandel, Servicehandel, Hälsofackhandel, Caféer & Gym).
Totalt anställs fyra (4) Fältsäljare på följande orter. Märk din ansökan med vilken ort du söker till:
 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Linköping/Norrköping
Om ditt drömjobb: Som fältsäljare kommer du att ansvara för din egen säljregion med på förhand utvalda kunder inom dagligvaruhandeln, servicehandeln, hälsofackhandeln, caféer och gym. Dina arbetsuppgifter består primärt av kundbesök där huvuduppgiften är införsäljning av dryck och kampanjer samt att säkerställa distribution och exponering i butik. Som fältsäljare kommer en stor del av din arbetstid vara ute på vägarna i din säljregion och följaktligen ser vi att du trivs när bilen är ditt kontor och att butiksmiljön är ditt kungadöme. Tjänsten kan vid enstaka tillfällen innebär övernattningar på annan ort.

Om dig:Tjänsten som Fältsäljare är onekligen inte för vem som helst och därav söker vi heller inte vem som helst för uppdraget. Vi söker en exceptionellt högpresterande individ som alltid löser uppgiften oavsett svårighetsgrad och umbärande. Du är van vid att jobba självständigt och drivs av att prestera med stor frihet under ansvar. Du är en energisk person som besitter nycklarna till det sociala samspelet med dina medmänniskor och har väldigt lätt för att skapa nya relationer. Vår fasta övertygelse är likväl att den som får jobba med sin passion och det man brinner för i livet skapar i slutet av dagen det absolut bästa resultatet. På följande vis ser vi det som en stark fördel att du som söker är i ditt esse när du får kombinera försäljning med ditt stora intresse för träning och hälsa. Följande punkter ser vi som starkt meriterande för att prestera i tjänsten:
 • Gott sinne för affärer och försäljning.
 • Erfarenhet av försäljning inom snabbrörliga konsumtionsvaror.
 • Har en brinnande passion för träning, hälsa och kost.
 • En fallenhet för att knyta kontakter och skapa goda relationer.
 • Orädd person med ett inre driv att alltid vilja lyckas med det du tar dig an.
 • Innehar B-körkort och är tryggheten själv ute på vägarna.
Vad vi erbjuder:
Som Fältsäljare får du även tillgång till den rätta verktygslådan som krävs för att du skall bli en ostoppbar framgångsfaktor ute på fältet:
 • Tjänstebil *(B-körkort är ett krav)
 • Telefon/ Tablet / Dator
 • Marknadens bästa CRM system
 • Löpande säljutbildning med dedikerade säljcoacher
Hos GreatSeed Sweden får du inte bara chansen att vara med i vår storsatsning att bli en av marknadens ledande aktörer inom funktionella drycker utan även vara med i en ung och sammansvetsad organisation som erbjuder mycket goda möjligheter för den rätta personen att växa inom organisationen.

Förväntat startdatum: Per omgående alt. skall du ha möjlighet att påbörja din anställning senast under vecka 2, 2017.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Kontakt

Mejla eller ring Viktor Södermark, 0703821846

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

GreatSeed Sweden AB är ett ungt och hungrigt bolag som är verksamma inom den funktionella dryckesbranschen. Med starka varumärken och god distribution hos de ledande kedjorna inom dagligvaruhandeln, servicehandeln, hälsofackhandeln samt online tår vi för ett djärvt nytänkande kring den svenska dryckesmarknaden där produkter med hög kvalité, naturlighet och hälsa står i fokus.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var