Fältmekaniker för Caterpillarmaskiner

Lernia · Teknik & Ingenjör · 17 nov

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu för kunds räkning en fält och en verkstadsmekaniker på heltid. Du kommer att anställas direkt hos kund tillsvidare genom provanställning. För kunden är det viktigt att hitta personer med rätt kompetens. Detta gör att de kan vara flexibla när det gäller boende. Om du bor i annan del av Sverige än Stockholm kan du exempelvis veckopendla.

Företaget är en exklusiv återförsäljare av Caterpillarmaskiner i Sverige och täcker allt inom bygg & anläggning, industri och gruvdrift. I utbudet finns över 100 maskintyper. De har fokus på kvalitet och service i alla led!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med påbyggnation av helt nya traktorer och grävmaskiner av märket Caterpillar. Du kommer att arbeta med att montera utrustning på maskinerna. Detta kan innebära allt ifrån extra lampor till hydrauliska och elektroniskt styrda tillbehör. Du arbetar med både standardutrustning och kundanpassningar.

Formell kompetens

Stort intresse av att mek och ha kännedom om tunga fordon.
Mycket god kunskap av caterpillarmaskiner
Grundläggande förmåga att läsa och förstå engelska
God svenska i tal och skrift
Förmågan att arbeta självständigt som fältmekaniker

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är tekniskt lagd och intresserad av fordon, fordonsel och hydraulik.
Det är viktigt att du tycker om att arbeta under eget ansvar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Stockholm
Heltid
Tillsvidare genom provanställning
Hyresrekrytering

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.