Fakturamatchare/Ekonomiassistent sökes omgående till elbolag!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du god erfarenhet av fakturahantering och arbete med leverantörsreskontra? Då kan det vara dig vi söker!
Vi söker nu för kunds räkning en fakturamatchare/ekonomiassistent på heltid. Vår kund har kontor i Älvsjö och är en del av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 38 länder på 4 kontinenter. Som fakturamatchare/ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:
  • Matcha fakturor mot inköpsorder
  • Leverantörsreskontra
  • Följa upp avvikelser
  • Löpande administrativa uppgifter
Tjänsten är heltid, under kontorstider med start omgående. Tjänsten kommer att pågå i 3 månader under kontorstider med chans till förlängning. Du kommer att vara konsult via StudentConsulting och arbeta hos vår kund med kontor i Älvsjö.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med fakturering och leverantörsreskontra. Du har läst ekonomi på gymnasiet, det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Du ska ha god erfarenhet av Excel och vara van vid ett arbete i högt tempo. För att passa för tjänsten krävs noggrannhet och att man har ett logiskt tänkande, vidare är det viktigt att man snabbt kan sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös, självständig och trygg i dig själv. Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!