Få en insyn i en dynamisk organisation och ges administrativ erfarenhet som Operations Assistant...

Om jobbet

Vill du vara med där alla idéer föds och vara med och driva projekt framåt? Vill du få möjlighet att samarbeta med ambitiösa, kunniga och erfarna kollegor? I rollen som Operations Assistant får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter där du får en insyn i organisationens förändringar och utveckling. Vidare så kommer du att jobba tätt med några av Academic Works nyckelpersoner i varierande frågor kopplade till organisationens utveckling.

Information om uppdraget

Vårt interna Operations team växer och av denna anledning söker vi nu en ny kollega till rollen som Operations Assistant, som är en deltidsanställning. I rollen som Operations Assistant har du som huvudsaklig uppgift att vara stöd till vår Quality Manager, Operations Specialist och Head of Labour Law. Dina arbetsuppgifter kommer vara av både enklare och mer komplex karaktär och du kommer att ha breda kontaktytor inom den interna organisationen. Rollen ingår i ett team placerat på Stockholm Väst som ligger vid Norrtull.

Arbetsuppgifter
 • Ta fram och sammanställa underlag inför presentationer, rapporter och ledningsrapportering
 • Bearbeta layout och animeringar av utbildningsmaterial och presentationer
 • Producera text och uppdatera information löpande i det interna informationssystemet, på engelska
 • Översätta intern dokumentation och kommunikation från svenska till engelska
 • Samla in fakta och bearbeta information i samband med projekt
 • Publicera nyheter på intranät
Vi söker dig som
 • Är student och har minst ett år kvar på dina högskole- eller universitetsstudier
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet
 • Har möjlighet att arbeta 2 dagar/vecka
 • Är mycket duktig i både svenska och engelska, främst i skrift.
 • Är en van användare av Microsoft Office
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter men det är inte ett krav. Vidare så är det meriterande om du har goda kunskaper inom PowerPoint och Excel då man kommer arbeta mycket i dessa program.

Som person krävs det att du är effektiv och har förmågan att snabbt sätta dig in i, påbörja och slutföra dina uppgifter. Rollen ställer höga krav på struktur då du ofta arbetar på flera fronter samtidigt och det sällan finns några processer för dina uppgifter.

Vidare söker vi en person som inte är rädd för att söka nya kontakter internt i organisationen och lösa uppgifter genom att på egen hand söka den information som saknas samt ta de beslut som krävs för att nå i mål. I rollen representerar du inte bara dig själv utan även Operations, därför ställs även höga krav på professionalitet, noggrannhet och integritet. Du är även duktig på att kommunicera och har möjligheten att anpassa din kommunikation, både skriftligt och verbalt, då rollen innebär mycket kontakt med övrig organisation. För att passa i rollen tror vi också att du är utåtriktad, glad och har lätt för att samarbeta. Slutligen så är det även viktigt att du har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar/vecka
 • Placering: Stockholm, Norrtull
 • Kontaktuppgifter: Stina de Hevesy, Talent Acquisition Manager Staff & Management
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stina.hevesy@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På www.academicwork.se/jobba-hos-oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!