Extrajobba som telefonist för kund ute på Arlanda

Om jobbet

Jobbeskrivning

Är du studerande och vill tjäna extrapengar? Är du en flexibel, serviceinriktad person som trivs med att jobba självständigt? Är du duktig på att bemöta andra människor på ett professionellt sätt i alla tänkbara situationer? Har du telefon-samt datorvana? Är du även en person som förstår Danska och Norska så är detta ett stort plus!
Vi söker just nu studenter som vill arbeta extra under vardagar men även helger och kvällar!

Kunden sitter ute vid Arlanda, och arbetsuppgifterna för detta uppdrag kommer och vara att bland annat sitta i en telefonväxel. Den är skandinavisk och det kommer samtal från Danmark, Norge och Sverige.
Växeln är molnbaserad och besvaras från en mobil och det finns möjlighet att lära sig mer administrativa arbetsuppgifter att utföra emellan samtalen.

Erfarenhet av reception och växel är inget krav men meriterande. Det viktigaste är att du som person är representativ och har en bra känsla för service. Kanske så kommer du tidigare från restaurangbranschen men vill nu ha ett mer utvecklande extrajobb.

Lön är enligt kollektivavtal.

Personliga egenskaper

Du lyckas bäst i rollen som receptionist om du som person är nyfiken, flexibel, social, stresstålig, lättlärd, har lätt för att lösa problem och att hålla många bollar i luften.
Vidare söker vi dig som är nyfiken på olika företagskulturer och arbetssätt, som brinner för bra service, och inte minst vill vara en god representant för Uniflex.
Då vi arbetar med internationella företag är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska samt att du behärskar officepaketet.
Vi ser gärna att du har arbetat med service tidigare, där erfarenhet av just reception, växel och konferens är meriterande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Service & Kundtjänst
Underkategori
Reception
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.