Extrajobb till stjärna på två hjul

Om jobbet

Är du intresserad av ett extrajobb under helger? Är du en serviceminded person med god mopedvana? Då är detta det bästa jobb du kan söka.

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer bestå av matleveranser från restauranger till privatpersoner. Leveranserna kommer att ske på moped men även biltransport kan förekomma. Företaget lägger stor vikt vid kundbemötandet och god service är en naturlig del av arbetet. När du inte levererar maten är du företagets marknadskanal utåt och tex. delar ut flyers, är synlig på strategiska platser etc.

Din profil

För att trivas och bli framgångsrik i rollen krävs det att du:
  • Är en problemlösande och ansvarstagande person som älskar service och att möta människor.
  • Innehar B-körkort.
  • Har god erfarenhet av att köra moped.
  • Uttrycker dig väl på svenska och engelska.
  • Har god lokalkännedom i Stockholmsområdet.
Det är även meriterande om du tidigare arbetat med transport eller service.

Vi tror att du som söker är en glad, positiv och noggrann person. Kanske studerar du eller av annan anledning vill ha ett extrajobb under kvällstid. Du ser långsiktigt på din anställning, är initiativrik och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Villkor

Arbetsort: Stockholm.
Arbetstider: 16:30-21:00. Fredag, lördag och söndag.
Omfattning: Minst 13,5 timmar/vecka.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Företaget är det självklara valet för företags- och privatkunder som önskar frukost, lunch, middag, buffé eller fika. De brinner för mat, god service och långsiktiga kundrelationer. Det går enkelt och smidigt att beställa online och maten levereras snabbt med en hög kvalitet och ett utmärkt bemötande.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.