Extrajobb som fastighetstekniker

Uniflex · Bygg & Hantverk · 17 dec

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu efter personer som vill arbeta extra som fastighetstekniker. Detta jobb passar dig som vill arbeta extra vid oväntad frånvaro hos kunden, främst dagtid på vardagar. Denna tjänst passar bra för dig som t.ex. är student eller har ett annat jobb som är på deltid. Du blir anställd direkt hos kunden. Kundens kontor är beläget på Kungsholmen, Stockholm. Tjänsterna är placerade i stora och moderna gallerior i Stockholm.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av:
  • Rondering och skötsel av fastigheterna
  • Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem etc
  • Kvittera larm och arbeta i undercentralerna
Personliga egenskaper

Vi söker dig som kanske studerar fastighetsteknik eller liknande och vill ha ett extrajobb. Erfarenhet som fastighetstekniker/fastighetsskötare är starkt meriterande.

Låter det här som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan direkt då vi vill tillsätta tjänsterna så snart som möjligt.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.