Extrajobb inom produktion/lager

Om jobbet

Jobbeskrivning

Är du studerande och vill tjäna lite extra pengar? Då har vi jobbet för dig!
Vi letar efter personer med annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studenter, som vill jobba extra inom industribranschen. Arbetet kommer bl.a. att innefatta plock, pack och linjeproduktion. Uppdragen är främst i områdena kring Södertälje, exempelvis Järna. Tiderna är vardagar på dagtid, det förekommer alltså inte helgjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker endast personer som har en annan huvudsaklig sysselsättning, vilket innebär att du måste vara exempelvis student.

Du som söker den här tjänsten behöver ha ett flexibelt sätt och klara av snabba vändningar. Som person är du nyfiken och gillar att träffa nya människor.
Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.