Extrajobb deltid Telefonintervjuare - Fast timlön

Om jobbet

Är du bra på att "ta folk" och gillar telefonen som arbetsredskap? Söker du ett deltids- eller extra-jobb under kontorstid 4 timmar om dagen, då är du rätt person för oss!

Vi behöver dig som har god lokalkännedom i Stockholm med omnejd för att genomföra samtal med företagsledare angående deras lokalsituation idag, samt deras eventuella framtida behov av lokaler.

Ingen telefonvana krävs men är ett plus. Du arbetar inte utifrån ett färdigt formulär, vilket gör att vi förutsätter att du uttrycker dig flexibelt & nyanserat på svenska i tal och skrift.

Arbetstid: 4 timmar per dag. mån-fre, dvs kontorstid 20 timmar per vecka.

Fast timlön.

Tillträde omgående.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Strateg Fastighetskonsult AB är ett väl inarbetat konsultföretag i fastighetsbranschen med 10 fast anställda, samt en telemarketinggrupp om 8-12 personer, som arbetar med uppdrag åt större börsnoterade bygg- & fastighetsbolag inom de olika affärsområdena uthyrning, analys och försäljning.

Kontoret ligger 5 minuter från Gärdets T-banestation. Följ skyltarna mot Silja Line & Scandic Hotel Ariadne, så hittar du oss i ett litet tegelhus nedanför Finlandsparken.