Extraarbete inom lager/produktion till företag i Jordbro

Om jobbet

Om tjänsten

För kunds räkning söker Arena Personal studenter som vill arbeta extra inom lager/produktion under studietiden.

Vår kund är en stor internationell producent av drycker, som ligger i Jordbro. Du kommer att få arbeta med allehanda uppgifter inom lager och produktion, vilket sätter höga krav på din förmåga att både vara effektiv och noggrann.

Det är bra ifall du kan arbeta 2-3 dagar i veckan under skolterminerna, men även heltid under loven. Arbetet är förlagd till vardagar.

För att vara aktuell för detta extrajobb är det ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Med annan huvudsaklig sysselsättning menas t.ex. att du studerar, har eget företag eller att du har en deltidsanställning på mer än 50 procent. Observera att sökande som inte uppfyller detta krav ej behandlas. Det är därför viktigt att det framgår i din ansökan vad som är din huvudsakliga ansökan.

Du kommer att bli anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare.

Din profil

För att trivas som vår kund är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är både självgående och social samt har en positiv inställning. Det är viktigt att du utan problem kan läsa och förstå instruktioner, därför blir goda kunskaper i svenska ett måste.

Vidare ser vi att du är/har:
  • Strukturerad person som trivs med att arbeta i högt tempo
  • God fysik och uthållighet
  • Glad och positiv, samt har lätt att samarbeta med andra människor.
  • Ansvarsfull och noggrann
  • Social och prestigelös lagspelare
  • Datavana
Meriterade:

* Truckkort (A-B)

Vi går igenom ansökningarna löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Vi erbjuder

Hos Arena Personal har du nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra.

Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Du får viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Ingela Goding, 08-587 117 03

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.