Extra personal till reception/Växel Upplands - Väsby ( 61556)

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en person som ska kunna hoppa in sporadiskt vid ev. sjukdom till reception/växel till ett stort företag i Upplands Väsby. Tjänsten är på heltid måndag-fredag mellan 8-17 vid ev.inhopp.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att hoppa in i företagets reception/växel vid ev.sjukdom. Receptionen är alltid bemannad med två personer. Uppdraget innebär bl.a. att du ska sköta växeln åt företagets alla medarbetare runt om i Sverige. Företaget har även har många internationella kunder, vilket innebär en del utlandsamtal. För övrigt ansvar du för att ta emot kunder, ordna passerkort samt övriga sedvanliga receptions/växel arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av att arbetat i reception/ växel. Du har inget emot att hoppa in sporadiskt och jobba. Då du är kunden utåt har du en mycket viktig funktion inom företaget, vilket krävs av dig att du är glad, lättsam och lyhörd för kunderna. Du ska ha lätt för att möta och kommnicera med andra människor. Som person tycker du om att ge kunderna den lilla extra servicen som får kunden att känna sig utvald. Ett glatt leende på läpparna smittar av sig hos den du pratar med, Du är van datahanterare då företagets växelsystem sköts via ett datasystem. För övrigt behärskar du svenska i tal och skrift samt engelska obehindrat.

Ansökan

Låter detta intressant, välkommen in med din ansökan till oss.
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception

Ring Shanthi Kax, 076-308 43 83

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.