Expressen söker seniora apputvecklare i Stockholm

Expressen · Data & IT · 13 nov

Om jobbet

Expressen har de senaste två åren satsat stort digitalt. Vi söker dig, apputvecklare som vill arbeta i en snabbrörlig organisation med ett skönt team.

Du får jobba med några av Sveriges bästa utvecklare i tvärfunktionella team där även UX-designers, produktägare och analytiker samverkar. Tillsammans är varje team självstyrande i allt från verktyg, arbetssätt och produktens utveckling.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Expressen kan erbjuda dig en möjlighet att få arbeta med Sveriges största appar med stor publik. Du kommer, tillsammans med engagerade kollegor, påverka beslut om produktion, plattformsval och vilken riktning produkten ska ta för att möta användarnas behov. Området är högt prioriterat för framtida satsningar och apparna är en av Expressens viktigaste produkter.

Du kommer att spela en central roll i Expressens resa och ha goda chanser att utvecklas vidare. Utvecklingsavdelningen sitter nära nyhetsredaktionen där det är naturligt med högt tempo i en målfokuserad och kreativ anda. På samma avdelning arbetar andra team med utveckling av Expressen.se, Expressens webb-tv samt övriga underliggande sajter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Jobbet som Apputvecklare innebär att du kommer:
  • Ha ett tajt samarbete med övriga teammedlemmar
  • Arbeta med datadriven utveckling
  • Hantera beteendedata och A/B-tester baserat på funktioner du bygger
  • Ha fokus på användaren
Rollen innebär i korthet

Då Expressen jobbar i tighta team är parprogrammering vanligt förekommande. Expressen ser gärna att Apputvecklaren ska vara av senior karaktär. På sikt är intentionen att denna person kan axla en ledande roll i företaget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är senior apputvecklare (inom iOS eller Android). Du har gedigen kunskap inom: Java (Android-utvecklare) eller Objective-C (iOS-utvecklare).

Då Expressen arbetar med trafikintensiva produkter är det bra om du har erfarenhet av prestandaoptimering.
Vi ser det som en bonus, men inte ett krav, att du har erfarenhet av eller är nyfiken på: Swift (iOS), Kotlin (Android) samt testdriven utveckling.

Vi lägger stor vikt vid att du är en samarbetsvillig person som är teamorienterad. Som person är du även kommunikativ och är orädd för att komma med nya idéer. Ditt intresse för apputveckling är stort och vi ser gärna att du med din senioritet kan ta en ledande roll på sikt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
UX & Webbdesign

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.