Expressen söker fler seniora fullstack-utvecklare, Stockholm

Expressen · Data & IT · 16 dec

Om jobbet

Expressen söker fler seniora fullstack-utvecklare, Stockholm

Du som vill jobba som utvecklare i en modern miljö utan arkitekter kommer hitta hem på Expressen - en av Sveriges mest välbesökta sajter.

Vill du jobba i starka, tvärfunktionella och självstyrande team med fokus användaren? Gillar du att fatta beslut på teamnivå och motiveras i en snabb och modern miljö kommer du trivas på Expressen. Här jobbar vi med par- och mobprogramering och har en öppen approach till både ny teknik och arbetssätt. Du kan vara en viktig del i Expressens stora digitala satsning mot att bli Sveriges största nyhetssajt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här på Expressen på Kungsholmen kommer du jobba med en produkt som syns och gör skillnad. Du erbjuds en fartfylld tjänst som utvecklare i den innovativa och agila miljö som bara finns på en nyhetsredaktion.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer bland annat:
  • Utveckla en av Sveriges mest välbesökta sajter som Expressen.se
  • Inte ha en arkitekt som styr över all teknik och utvecklingen inom teamet
  • Jobba i självstyrande tvärfunktionella team
  • Par- och mob-programmera med dina kollegor
  • Arbeta med ny teknik som NodeJS, React
  • Jobba med fullstackutveckling med tyngd på backenddelen, API-er etc.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer utveckla Expressen.se samt andra produkter. Utöver utvecklare ingår också UX-designers och produktägare i teamen. Tillsammans med engagerade kollegor får du möjlighet att påverka beslut om produkten, plattformsval och vilken riktning produkten ska ta för att möta användarnas behov. Expressen använder sig av microservices-arkitektur. Vanliga tekniker är NodeJS, React, ElasticSearch, MongoDB, RabbitMQ samt Docker och strävar alltid efter att välja rätt teknik för uppgiften.

VEM ÄR DU?

Viktigast av allt är att du har rätt inställning till produkten, ny teknik och gillar innovation. Du som gillar problemlösning i grupp, har en öppen approach till nya tankesätt och dessutom gillar när det går fort kommer trivas här. Vi tror att du liksom vi - drivs av att lansera innovativa digitala produkter i världsklass.

Vi söker dig som har erfarenhet av fullstackutveckling ett par år, och har önskvärt en tyngd inom backend, APIer. Det är meriterande om du är van vid att arbeta med sajter med höga prestandakrav eller har erfarenhet inom mediabranschen. Vidare ser vi det som ett stort plus om du har erfarenhet av datadriven utveckling och A/B-testning. Du kommer i kontakt med tekniker som ElasticSearch, Node, React och Akamai vilket innebär att erfarenhet inom dessa tekniker är meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
UX & Webbdesign

Ring Johanna Hellman, 0734 34 64 82

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.