Executive Assistant till välkänt finansbolag

SW · Administration · 24 dec

Om jobbet

Vår kund är ett internationellt finansbolag och är ett private equity-bolag som förvärvar och investerar i medelstora företag i företag i norra Europa, Italien och Spanien. Du kommer att ingå i ett assistentteam om sju personer. Kunden sitter i centrala Stockholm. Tjänsten är en rekrytering på heltid med tillträde omgående.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har minst 3 års arbetserfarenhet som assistent. Du är professionell och högt motiverade lagspelar till att bli en del av kundens assistentteam.
Du kommer exempelvis att:
  • Ansvara för resebokningar samt hotellbokningar
  • Ansvara för kalendrar och mailkorrespondens
  • Ta fram presentationer, brev och e-post, både från manus och på eget initiativ
  • Samordna signering och distribution av dokument
  • Scanning, utskrift och kopiering av dokument
  • Samordning och koordinering av styrelsemöten
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som assistent är du utåtriktad, prestigelös och högpresterande. Du är lyhörd och har förmågaatt arbeta med flera uppgifter parallellt. Du är dessutom flexibel och kan arbeta utanför normal arbetstid när det behövs. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och van att planera din arbetstid. Vidare kräver tjänsten att du är flytande i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Frågor och mer information
Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman på telefon 08-407 55 55
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!