Executive Assistant till globalt managementföretag

Om jobbet

Är du en koordinerande stjärna som älskar att underlätta i andras vardag och hela tiden strävar efter att bli lite vassare? Om du trivs i en roll där du förväntas leverera och hela tiden ligga ett steg före i planeringen kan tjänsten som Executive Assistant på detta globala managementföretag vara jobbet för dig. Vi förväntas få in många ansökningar till den här tjänsten så passa på att skicka in din ansökan redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Executive Assistant. Vår kund är ett globalt managementföretag och du kommer att få möjlighet att arbeta med drivna, ambitiösa och professionella kollegor. Som Executive Assistant hos vår kund kommer du att ingå i ett assistent-team som sitter i moderna och exklusiva lokaler i centrala Stockholm.

Tjänsten är i första hand ett föräldravikariat på 1 år, men kunden har efter det till stor sannolikhet att fast behov och kommer då erbjuda en fast anställning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som Executive Assistant kommer du att vara ett administrativt stöd åt 3-5 stakehoders där du kommer ha yttersta ansvar över kalendrar, tidrapportering, resebokningar och resekvitton. Du kommer att representera kunden vid såväl interna som externa kontakter på ett sätt som överensstämmer med kundens värdegrund.

I den här rollen kommer du att utveckla samarbeten och affärsrelationer med företagets kunder. Du kommer även att bistå med administration kopplad till hela verksamheten, så som korrekturläsning av presentationer, redigering etc. Du kommer att ge allmänt administrativt stöd där det behövs och därmed utföra allmänna kontorsgöromål.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera och underhålla Outlook-kalendern för de stakeholders som du ansvarar för
 • Samordna olika typer av resor med exempelvis bil, flyg, hotell etc.
 • Förbereda tidsrapportering och reseräkningar
 • Förbereda och koordinera interna möten på det lokala kontoret
I den här tjänsten kommer det även att finnas visst utrymme för att driva mindre projekt vid sidan av huvuduppgifterna för den som är intresserad och tar initiativ till det.

Tjänsten passar dig som trivs i att vara spindeln i nätet och som är ambitiös samt har pondus då du kommer att assistera erfarna managementkonsulter. Du är trygg i din roll som assistent där du i tidigare roller levererat ett förstklassigt resultat, samtidigt som du är framåt och vill fortsätta utvecklas i din roll.

Vi söker dig som

För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att ha arbetat i en koordinerande roll och med fördel av att leda projekt.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Har ungefär 3 års erfarenhet av en assisterande och administrativ roll, företrädesvis om du tidigare arbetat som Executive Assistant på ett professionellt tjänsteföretag
 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet
 • Har utmärkta verbala och skriftliga kunskaper i såväl svenska som engelska
 • Har erfarenhet av att assistera högt uppsatta chefer och därmed en mycket god kommunikativ förmåga.
För att trivas i den här rollen har du en stark servicekänsla och älskar att underlätta i andras vardag. Du är flexibel på så sätt att du inte har några problem med att arbeta självständigt samtidigt som du kan samarbeta med andra personer. Du har ett starkt driv och resultatfokus och du dras inte för att ta egna initiativ. Vidare bör du ha en förmåga att fatta beslut och agerar alltid proaktivt på så sätt att du förutser alternativa lösningar i de fall något oförutsägbart händer. Som person bör du trivas i snabbföränderliga miljöer och ha en förmåga att ha flera bollar i luften samtidigt. Du behöver även vara flexibel och i de fall det krävs arbeta efter ordinarie arbetstid för att slutföra vissa projekt eller uppgifter. Du tycker om utmaningar och du strävar alltid efter att göra det lilla extra som krävs för att imponera på dina partners varje dag.

Övrig information
 • Start: November/December
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Ansvarig: Caroline Wedar
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för din personliga integritet
För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att ha arbetat i en koordinerande roll och med fördel av att leda projekt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.