Eventsäljare mobiloperatören 3, Mobilarena

Mobilarena · Försäljning · 26 dec

Om jobbet

Är du en glädjespridare som älskar utmaningar, drivs av att ständigt utvecklas i en ung och dynamisk miljö och vill jobba på resande fot där du får möjlighet att träffa nya människor, se nya städer, delta i tävlingar och tillhöra ett tajt säljteam där gemenskap, glädje och framåtanda är det viktigaste - Då är det just DIG vi söker!

Vi söker just nu Eventambassadörer som vill vara med Mobilarena på resan tillsammans med mobiloperatören 3 mot Sveriges nöjdaste kunder. Arbetet går ut på att bemanna olika eventplatser från Trelleborg i söder till Gävle i norr. Vi jobbar i köpcentrum, gallerior, matbutiker, marknader, mässor osv i en ständigt förändlig vardag där ingen dag är den andra lik. Det är högt tempo, mycket energi och ständig kundkontakt. Målet är att hjälpa kunderna till en bättre mobil lösning genom noggranna behovsanalyser och kundorienterade lösningar med fingertoppkänsla.

Det vi erbjuder;
  • Att få jobba som turnerande säljare där vi står för hotell,
bil och bensinkort
  • Telekombranschens hetaste säljtävlingar
  • Fantastiska säljresor varje kvartal där tidigare resmål varit Las Vegas, Miami, Ibiza, Asien mm och om 2 månader åker vi till Dubai
  • Säljutbildning i flera steg med kontinuerlig uppföljning
  • Daglig coaching från våra rutinerade säljcoacher
  • Personlig utveckling både som säljare och person
  • Heltidsanställning med goda förtjänstmöjligheter genom provisionsbaserad lön (Snittlön 32 000kr/månad)
Vi söker nu glada, energifyllda personer som inte räds att ta kontakt med nya människor utan istället trivs med att stå i händelsernas centrum. Du ska brinna för att utvecklas inom försäljning och alltid sätta kvalitén i första hand. Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande men absolut inget krav men desto viktigare är att viljan finns hos dig - Du kommer få all den hjälp och stöd du behöver för att starta och bygga upp din säljkarriär.

Om företaget;

Mobilarenas vision är att skapa Sveriges roligaste arbetsplats och har sedan starten vuxit till 25st anställda. Huvudkontoret är beläget i Nacka strand där vi bemannar vår egen kundtjänst, administrationsavdelning och kordinatorgrupp. Bolaget genomsyras av en stark försäljningsanda där målet alltid är en ständig utveckling. Vi har ett nära och lyckat samarbete med både mobiloperatören 3 och Världens barn.

Vi anställer löpande så om du känner att du passar in på det vi söker, tveka inte att skicka din ansökan (CV+Personligt brev) omgående till ansokan@mobilarena.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var