Event Sales Team Leader

MR Event · Försäljning · 27 juli

Om jobbet

Vill du ta ett kliv uppåt i karriären?
Är du resultatfokuserad och drivs av att få andra att lyckas?
Vi på MR Event expanderar nu vår säljavdelning och söker därmed en driven Team Leader till vårt dreamteam inom resande Eventsales.

Om oss
MR Event erbjuder utöver tjänster inom marknadsföring och event, även tjänster inom försäljning och har nu exklusivt blivit utvalda till att driva försäljningen åt några av det största aktörerna på marknaden inom sin bransch.

Om tjänsten
Du kommer att leda och motivera ett ungt fartfyllt team, sätta upp mål och aktiviteter för dina säljare och följa upp och se till att dessa genomförs. I rollen är du coachande och drivande och ser till att dina säljare utvecklas i sin försäljning.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en god social- och kommunikativ förmåga. Du har lätt för att ta intiativ och ansvar samtidigt som du drivs av att leda och se andra utvecklas.
För att trivas i rollen som Team Leader ser vi att du är extremt målmedveten och redo att göra vad som krävs för att lyckas.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds fast lön + marknadens högsta provisioner, (jämför oss gärna med andra).
Utöver chans till personlig utveckling, så erbjuds du även möjligheten att avancera ytterligare inom företaget, då 90% av all rekrytering av nyckelpersoner sker internt.

Vill du bli en del av vårt team? Märk din ansökan med ''team leader event - Sthlm'' och skicka din ansökan till jobb@mrevent.nu
Urval och intervjuer sker löpande.

Besök också gärna vår hemsida www.mrevent.nu för att läsa mer om oss.
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 juli

Om företaget


Hitta hit

Visa var