Europcar söker driven kundservicemedarbetare till huvudkontoret

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för kundservice. Har du dessutom ett intresse för bilar kommer denna tjänst på Europcar passa dig.

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du dagligen ta emot inkommande samtal och mail som är kopplade till Europcars bokningsverksamhet. Ärendena som du kommer hantera riktar sig mot privat- och företagskunder samt resebyråer. Du kommer svara på frågor gällande Europcars bilar, priser och uthyrningsvillkor samt göra bokningar i Europcars bokningssystem. Du kommer också informera kunden gällande olika alternativ på försäkringar. Kundserviceavdelningen på Europcar består av åtta personer som arbetar schemalagda arbetstider mellan 8-17:30. Europcar erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch.

Detta är en del av vår bemanningslösning vilket betyder att du kommer vara anställd hos 2Complete men arbeta hos vår kund. Start omgående.

Din profil

Du har erfarenhet av att sitta i en kundserviceroll och har stor vana av att ha kontakt med kunder via mail och telefon.

Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Då det kommer förfrågningar ifrån kunder i andra länder är det ett krav på att du skriver och talar flytande svenska och engelska. Varje frågeställning skall hanteras med hög serviceanda samt erfarenhet och förståelse för hela bokningsflödet. Då tjänsten kommer innefatta en viss del merförsäljning är det meriterande med erfarenhet inom sälj. För oss är det viktigt att du sätter kunden i fokus och har en genuin känsla för att hjälpa människor och lösa utmaningar.

Det är också betydelsefullt att du har förmåga att skapa högt förtroende hos våra kunder. Vidare värdesätter vi att du är flexibel, att du arbetar bra i både team och självständigt samt är noggrann och ansvarsfull.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lüning på telefon 0733 84 58 48 alt. caroline.luning@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Ring Caroline Lüning, 084454344

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är Europas ledande biluthyrningsföretag och finns representerat med 3 700 stationer och 195 000 bilar i 140 länder. I Sverige har Europcar 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. Europcar har fått utmärkelsen Business Travel Award som bästa biluthyrare fem gånger på åtta år, senast i mars 2014.

Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB, ett helägt dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. Internationellt ägs Europcar av Eurazeo S.A.