Ergonom / leg.sjukgymnast till Occupational Health Sweden, Team

Om jobbet

Safety & Health är en organisation med fokus på expertsupport inom områdena Hälsa, Arbetsmiljö och Miljö. Uppdraget är globalt och har en utgångspunkt från huvudkontoret i Södertälje. De har även hälsomottagningar på deras produktionsorter i Oskarshamn, Luleå , Zwolle i Holland samt Angers i Frankrike.

Uppdraget är att supportera och stödja verksamheten i deras systematiska arbetsmiljöarbete. Organisationen består av läkare, sjukgymnast, ergonom, sköterska, hälsopedagog, arbetsmiljöingenjör, beteendevetare och psykolog.

Vill du utveckla din kompetens inom hälsoområdet? Är du nyfiken på att få möta nya människor på en ny arbetsplats? Vi på Adecco Medical & Science ger dig dessa möjligheter!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du ingår i ett hälsoteam bestående av företagsläkare, företagssköterska, ergonom, beteendevetare, hälsopedagog och arbetsmiljöingenjör.

Stöd och rådgivning på teamets kundområden i att förebygga och bedöma arbetsrelaterad ohälsa.

Strategiskt och operativt arbete inom belastningsergonomi på individ- , grupp- och organisationsnivå.

Medverka och supportera i kundens systematiska arbetsmiljöarbete.

Genomföra riskbedömningar och kartläggningar.

Genomföra utbildning av chefer och medarbetare inom belastningsergonomi.

Supportera i arbetsanpassningar och rehabilitering

Medverka i utvecklandet av standardiserade metoder och tvärfunktionellt arbete.
Vara en del av kompetensgruppen på företagshälsovården.

Du arbetar konsultativt med stort kundfokus samt har intresse och vana att interagera med andra professioner inom företagshälsovården i team. Du arbetar självständigt men samarbetar även i grupp.

Vem trivs här?
Du är utbildad ergonom/ leg.sjukgymnast. Du har kunskap och stor erfarenhet inom produktionsergonomi och kontorsergonomi liksom arbetsanpassning och rehabilitering.
För att lyckas i arbetet behöver du vara driven, nyfiken, strukturerad och tycka om att arbeta i ett tvärfunktionellt team. Du är utåtriktad, pedagogisk och har förmågan att väcka engagemang.
I rollen ingår även att delta och utveckla kundens arbetssätt inom ergonomi, vilket förutsätter att du har ett stort intresse i detta område.
Dina kunskaper i svenska är goda i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco. Uppdraget är på 100% med start omgående och löpande framåt.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.